Две плашила за газа извади бившият вицепремиер и финансов министър

...
Две плашила за газа извади бившият вицепремиер и финансов министър
Коментари Харесай

Асен Василев извади 2 плашила

Две плашила за газа извади някогашният вицепремиер и финансов министър Асен Василев, вместо да отговори за какво кабинетът, в който участваше, не извърши обещанието си за 7 танкера полутечен газ.

Обръщането на България към Русия ще има тежки последствия за страната, разяснява в предаването " Седмицата " на Радио Дарик Василев. Той разгласи, че има две партии - " Възраждане " и партията на Стефан Янев, които споделят, че е по-добре " да вървим при Русия и да сменим геополитическата ориентировка на страната ".

" Трябва да кажат на гласоподавателите и каква е цената - цената е Жан-Виденова зима още един път. В момена 60% от нашия експорт е за Европейски Съюз, суровинната ни база значително е обвързвана там, доставките, една огромна част от цялото ни финансиране, визи ", уточни той. Според него те би трябвало да обяснят на гласоподавателите си до какво ще докара това.

" Ако се споделя: дайте ние в този момент да отидем при Путин, това значи, че би трябвало да си прекъснем икономическите контакти със Западна Европа, целият бизнес да се пренастрои напълно, цялата банкова система да се пренастрои и един подобен преход носи със себе си една голяма икономическа цена. Ако гласоподавателите решат да гласоподават за такова нещо, би трябвало да са наясно и каква е цената ", очерта черния си избирателен сюжет Василев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР