Двамата са наели адвокати, но са се споразумели, обяснява кралският

...
Двамата са наели адвокати, но са се споразумели, обяснява кралският
Коментари Харесай

Меган и Хари май се развеждат?

Двамата са наели юристи, само че са се споразумели, изяснява кралският биограф Колин Кембъл

Бунтарите на Бъкингам Меган и Хари може да се изправят пред съда за бракоразвод. От няколко години се въртят клюки, че херцозите на Съсекс ще разделят пътищата си, а в последно време тези шушукания са все по-чести. Не бяха доста пората, които считат за същински съюза на индивидуалистката Меган Маркъл и внука на починалата английска кралица принц Хари, който явно стои под чехъла на жена си.

Двойката се срещна през 2016 година на среща на сляпо и оттогава двамата са просто неразделни. Отглеждат децата си и се любуват на свободата си, откакто се отхвърлиха от кралските си пълномощия. Бракът им върви по бодлив път. Кралското семейство не одобри незабавно американката, която даже има бракоразвод зад тила си. Тя не се вписа в стандартите, само че Хари бе твърдоглав и убеди баба си да поддържа избора му. За страдание това не улесни Меган.

В провокативно изявление пред Опра Уинфри тя призна, че е обмисляла да се самоубие, до момента в който е била бременна с първото си дете – Арчи. Неговото раждане е направило живота на херцозите на Съсекс доста по-труден, тъй като Дворецът се е тормозил, че бебето ще има мрачен цвят на кожата. Това бе още едно разобличаване, направено персонално от самата актриса. Преди три години двойката се измъкна от кралския „ капан “, само че дали това им беше от изгода?

Слуховете за идния им бракоразвод не стопират. Миналият ноември кралският биограф Колин Кембъл разкри, че двойката има огромни проблеми. „ Двамата са наели юристи, тъй като връзките им се утежняват непрекъснато. Повече в сравнение с всички допускаме. Двойката даже обмисляла да се разведе, само че все още са се споразумели “, споделя тя.

Засега думите й си остават просто слух, макар че доста хора към този момент предсказват кой ще е идната жертва на Меган и предвиждат края на брака й с Хари.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР