Полицията в Лос Анджелис съвместно с Агенцията за борба с

...
Полицията в Лос Анджелис съвместно с Агенцията за борба с
Коментари Харесай

Започва криминално разследване за смъртта на Матю Пери от Приятели

Полицията в Лос Анджелис взаимно с Агенцията за битка с опиатите стартира престъпно следствие на смъртта на артиста Матю Пери от „ Приятели “, оповестяват американски медии, представени от ТВ.

Пери умря през октомври 2023 година от „ тежките резултати на кетамин “.

Двете служби ще проверяват за какво Пери е имал толкоз огромни количества кетамин в кръвта, когато е умрял.

„ Имаше следи от кетамин в стомаха му. Не е ясно по какъв начин господин Пери ги е приел “, споделиха медици след аутопсията на артиста.

Други условия, които са спомогнали за гибелта на Пери включват коронарна болест и резултатите на бупренорфрин. Намерени са и останки от предписани лекарства в дома му.

Кетаминът е медикамент, който се употребява като анестезия и при интервенции. Твърди се, че Пери се е подлагал на терапия с кетамин поради меланхолия и тревога. Последното му вливане е било повече от седмица преди гибелта му, само че аутопсията откри, че съществуването на кетамин в кръвта му е прекомерно високо, с цел да е оттогава.

Матю Пери стартира да играе Чандлър Бинг в „ Приятели “, когато е на 24 години. След славата той се сблъсква със взаимозависимост към опиати, алкохол и медикаменти, които му носят съществени здравословни проблеми. Пери споделя за тези моменти в своята автобиография.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР