Започнало е вътрешно разследване срещу полицай от град Твърдица, заподозрян

...
Започнало е вътрешно разследване срещу полицай от град Твърдица, заподозрян
Коментари Харесай

Ученик с подробности за мръсните клипчета, изпратени от полицай: Отбелязах, че съм 13-г. момиче и почна…

Започнало е вътрешно следствие против служител на реда от град Твърдица, обвинен за разпространяване на нецензурни видеоклипове с негово присъединяване.
След публикуването им в обществените мрежи полицията се самосезира, а служителят краткотрайно е отхвърлен от работа. По случая работят и от отдел „ Киберсигурност “ към ГДБОП, оповестява bTV.
Скандалното видео в действителност е изпратено до момче с подправен профил на момиче. Ученик в Стара Загора, който отхвърля да застане пред камерата и по негово гледище остава неизвестен.
Историята стартира през есента на предходната година в Твърдица. Група деца са спрени от служителя на реда, който съгласно момчето стартира флирт с малолетно момиче. Провокирано от държанието му, момчето се прибира и прави подправен профил на момиче в обществените мрежи. Представя се за 13- годишна ученичка, а служителят на реда й написа незабавно – първи, оповестява бТВ.
С подправения профил момчето няколко пъти акцентира пред служителя на реда, че е 13-годишно момиче.
Полицаят обаче дал отговор, че няма проблем, щом за момичето също не е, че той е на 30 и няколко години. Следват полови подмятания и оферти. На третия ден от започването на чата служителят на реда му изпратил и клип.
Видеото е със полово наличие, а в края се вижда лицето на служителя на реда, който се снима самичък. Ученикът не е подавал сигнал към полицията, само че твърди, че родителите му знаят за случилото се. Изпраща видеото на собствен другар, също възпитаник, който го разгласява в обществените мрежи.
„ Аз го пуснах в обществените мрежи, във Facebook и Инстаграм, с цензура, като се разказва случая и са прикачени чатовете към изявленията “, споделя ученикът с примерно име Ивайло Русев.
След изявленията в обществените мрежи полицията в Сливен се самосезира и стартира вътрешно следствие. Ивайло твърди, че при разпитите в полицията е показал и други сходни случаи, за които не са подавани сигнали.
„ Предимно девойки под 18 години, малолетни и малолетни. Имам и мои познати, приятелки, на които е писал “, споделя ученикът.
Когато служителят на реда е запитан в чата какво работи, той изпратил стикер на патрулка.
От полицията в Сливен отхвърлят коментар, само че в документално мнение показват, че служителят е краткотрайно отхвърлен от работа.
Според управлението 35-годишният служител на реда няма нарушавания и съзнателно извършва работата си. Разследването би трябвало да потвърди дали той е изпратил скандалното видео, или единствено го е съхранявал в телефона си. По наша информация неговата версия е, че е изгубил мобилния си уред.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР