Двама футболисти на Наполи попадат в идеалния отбор на 29-ия

...
Двама футболисти на Наполи попадат в идеалния отбор на 29-ия
Коментари Харесай

Ето кои са 11-те на кръга в Италия

Двама футболисти на Наполи попадат в идеалния тим на 29-ия кръг на Серия “А” на Sportal.bg. Полският нападател Аркадиуш Милик означи един от головете на сезона в Италия още във втората минута при успеха с 4:1 на “партенопеите” против Рома посред “Олимпико”. Милик осъществя майсторско попадение, напомняйки за гения на Денис Бергкамп, а съотборникът му Симоне Верди също направи мощен мач, като беше доста деен по лявото крило и бе с главен принос за гръмката победа, записвайки гол и асистенция.

Дуван Сапата също намира място в идеалната ни единадесеторка с двете си попадения при успеха на Аталанта с 3:1 против Парма. Колумбиецът към този момент има 19 гола в Серия “А” от началото на сезона. Рикардо Орсолини пък е заслужил място на десния фланг със мощните си изяви при триумфа на отбора си Болоня с 2:1 против Сасуоло.

Двамата вътрешни халфа в определената от нас тази седмица 4-4-2 са донеслият успеха на Лацио с 1:0 против Интер в Милано с гола си Сергей Милинкович-Савич и Роландо Мандрагора, който пък сътвори същински шедьовър при домакинския триумф с 2:0 на Удинезе против Дженоа.

Четиримата в защита, отляво надясно са: Никола Муру от Сампдория, Виктор Уго от Фиорентина, Франческо Викари от СПАЛ и Жоао Кансело от Ювентус, а съотборникът на Кирил Десподов в Каляри Кирил Десподов е на вратата. ВИЖТЕ 11-ТЕ НА КРЪГА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР