Духовната комуникация е най-висшата форма на отношения между двама души,

...
Духовната комуникация е най-висшата форма на отношения между двама души,
Коментари Харесай

Как да създадете дълбока духовна връзка с партньора си

Духовната връзка е най-висшата форма на връзки сред двама души, която може да се ускори с течение на времето. Подобна връзка не зависи от персоналните качества или ползи и допуска, че сътрудниците имат идентични житейски цели и полезности.

Духовно обвързваните сътрудници споделят между тях безусловно всичко. В връзките на хората, обединени от духовна връзка, царува почтеност, взаимно почитание, неприкритост в общуването, чувствена полова непосредственост и безусловна обич.

Духовната връзка е усилване на съществуващия нравствен контакт сред двама души. По-долу са изброени 7 метода, по които можете да установите тази връзка във вашите връзки.
1. Контакт с очите

Има нещо вълшебно в погледа сред двама души. Това е метод да покажете на колегата си, че се интересувате от него. И смисълът тук въобще не е да се откри нещо в очите му. Всъщност вие осъществявате контакт с душата му. Това значи фразата " погледнете душата на различен човек през неговите очи ".
2. Всеки ден отделяйте време, с цел да бъдете дружно

Шумът от всекидневието и разтърсванията пречат на двойките да си почиват повече и да прекарват времето си дружно. Ако желаете да установите духовна връзка с колегата си, пробвайте се да прекарвате време с него всеки ден, без да се разсейвате от нищо друго. Това допуска освен полова непосредственост, само че и елементарни докосвания. Физическите контакти като обятия и целувки също способстват за увеличение на силата на вашата обич.
3. Учете се от колегата

Най-добрият метод да се развивате духовно е да започнете да се учите от колегата си. Макар и несъзнателно, той е в положение да ви научи на доста неща. Вашата сродна душа постоянно показва къде сте създали неточност и по какъв начин можете да станете по-добри. Много е значимо да почитате освен вашите, само че и потребностите на колегата си.
4. Споделете това, което е в сърцето ви

Това значи да сте отворени към колегата си. Споделете мислите си и започнете смислени диалози, до момента в който се разхождате дружно или пътувате.
5. Смейте се дружно, с цел да укрепите връзката си

Ако сътрудниците се смеят на нещо дружно, сърцата им се отварят. Когато имате време да укрепите връзката, организирайте взаимно гледане на комедии или занимателни видеоклипове.
6. Обичайте себе си

Може да звучи необичайно, само че по този метод вие също ускорявате любовната си връзка. Ако обичате себе си, тогава знаете къде са вашите недостатъци. Така вие повишавате личното си самочувствие и сътрудникът стартира да ви се възхищава още повече.
7. Не позволявайте предишното да ви въздейства

Ако в живота ви се е появил нов човек, оставете предишното, където му е мястото и не карайте обичания си да заплаща още веднъж и още веднъж за предходния ви горчив опит. Нещастното минало може елементарно да съсипе бъдещето ви. Не се вкопчвайте в него, а просто го пуснете. Следвайте правилото „ елементарни и не помни “ и се наслаждавайте на сегашното с открит разум.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР