Британците бяха предупредени за лошо чакано писмо от HMRC, което

...
Британците бяха предупредени за лошо чакано писмо от HMRC, което
Коментари Харесай

Кафявото писмо от HMRC, което пристига на изтривалката ви, може да ви струва £783 - или дори повече

Британците бяха предизвестени за неприятно чакано писмо от HMRC, което би трябвало да дойде през пощенските кутии тази седмица.

The кафявите пликове изискват междинна сума от £783 от данъкоплатците, само че цифрата може да бъде доста по-висока за някои. Май е времето, когато хиляди получават страховитите си писма, до момента в който Данъчната и митническа работа на Негово Величество обяснява кой е получил незадоволително или надплатено през последната данъчна година и може или да му се дължи, или самите те да дължат пари на данъчните.

Експерти в този момент приканиха хората да се уверят, че имат своите P60 на разположение - документите от вашия шеф демонстрират какъв брой налог сте платили от заплатата си и защо са изхарчени. Кръстосаната инспекция на двете може да подсигурява, че няма несъответствия с приходите ви и в случай че не го извършите, може да ви коства скъпо и даже да докара до санкция.

Ако HMRC откри, че не сте платили задоволително налози, било посредством промяна на работа, или посредством недеклариране на облаги, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР