Дублиращите отбори на Ботев (Пловдив) и Лудогорец (Разград) завършиха наравно

...
Дублиращите отбори на Ботев (Пловдив) и Лудогорец (Разград) завършиха наравно
Коментари Харесай

Ботев Пд и Лудогорец отново не се победиха във Втора лига

Дублиращите тимове на Ботев (Пловдив) и Лудогорец (Разград) приключиха наедно 1:1.

Срещата от 23-ия кръг на Втора лига се игра на „Футболен комплекс Ботев 1912“, а „канарчетата“ бяха с ленти, отдадени на „Колежа“.

По сходство на първия конфликт, приключил при резултат 3:3, двата отбора направиха равносилен мач, изпълнен с голови положения и пред двете порти. Въпреки по-младия си и некомпетентен състав, и в двете срещи пловдивчани не остъпиха на своя противник.

Двубоят в Пловдив започва с два отлични шанса за гостите, само че и в двата случая се намеси фантастично. Във втората минута състезател в „зелено“ засече с глава от близка отдалеченост, а три минути по-късно рисков удар от фаул се насочи към вратата, само че и двата удара бяха парирани от вратаря.

Последваха равностойни минути, а в 29-ата минута Славков отрази нов удар с глава. В 39-ата минута неточност в защитата на Ботев подари топката на Владислав Найденов, бързоногият футболист напредна и с хубав удар не остави шансове на вратаря, прехвърляйки го от далечна отдалеченост за 0:1.

В 41-ата минута рисков диагонален удар мина около вратата на „канарчетата“, а в самия завършек на първата част нахлу в наказателното поле и от чиста позиция шутира, само че в ръцете на вратаря.

След почивката играта продължи да бъде равностойна, само че головите положения бяха надалеч по-малко. В началните минути състезател на гостите пропусна с глава, а в 61-ата минута Благо Данчев пропиля златен късмет, откакто от близка отдалеченост стреля в навън.

Така се стигна до 82-ата минута, в която пловдивчани стигнаха до равенството. се пребори за топката във въздуха и тя попадна в, офанзивният футболист показва своята експедитивност и откакто навлезе в наказателното поле насочи неспасяем удар в далечния ъгъл за 1:1.

До края на мача и двата отбора имаха по един късмет да стигнат до трите точки. Първо състезател на гостите пропусна с глава, а в добавеното време се разноски сред защитата и стреля от 20 метра, само че над вратата.

СТАРТОВИЯТ СЪСТАВ НА БОТЕВ:,,,,,,,,,,
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР