Доскорошният футболист на Левски Станислав Иванов сподели първите си впечатления

...
Доскорошният футболист на Левски Станислав Иванов сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Станислав Иванов от САЩ: Всеки ден ми правят PCR тестове

Доскорошният футболист на " Левски " Станислав Иванов показа първите си усещания от престоя си в " Чикаго Файър ", където дойде на 30 януари. След изкаран карантинен интервал той, както и съотборниците му, не престават да се готвят самостоятелно в очакване на старта на предсезонната подготовка. Иначе сезонът в Мейджър лийг сокър (МЛС) би трябвало да започва на 3 април.

" Всеки ден минавам PCR проби, настрана върших от клуба проби. Мерките са много затегнати. Хората се пазят доста. От клуба са взели съществени ограничения. Тренирам самостоятелно, оправям си задания от битовизмите. Не сме се виждали с тима, тъй като започваме другата седмица. Заради пандемията тренировките бяха отсрочени за по-късно, както и предсезонната подготовка. Организацията е на едно топ равнище. Не единствено в " Чикаго Файър ", а във всички тимове, които играят в МЛС, организацията е на топ равнище. За всичко се грижи клубът. Той кара футболиста да мисли за футбол, което е и най-основното ", съобщи Иванов пред Gong.bg.

Българинът все още не се е видял с треньора си - някогашният швейцарски национал Рафаел Вики (водил преди " Базел " ), само че е имал диалози с него по телефона. В " Чикаго Файър " съотборник на Иванов ще бъде игралият в " ЦСКА-София " (сезон 2018/19) словашки национал Борис Секулич.

21-годишният нападател съобщи също, че огромното разстояние от България не е понижило очакванията му, че може да дебютира в мъжкия народен отбор. 

" Не съм разговарял с него (б.ред. - новия народен селекционер Ясен Петров), ще бъда почтен. Но, в случай че бъда викнат в националния тим, за мен не е проблем да пътувам. Това е националният тим, обикновено е. Ако би трябвало ще се прибирам и три дни, само че всеки желае да играе за националния тим... Това е огромна чест за всеки един футболист и е обикновено да има някакво напрежение и някакви упования ", разяснява още Станислав Иванов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР