Ерик тен Хаг прекъсна интервюто на Бруно Фернандес за Sky

...
Ерик тен Хаг прекъсна интервюто на Бруно Фернандес за Sky
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг отмъква Бруно Фернандес, докато Sky Sports го питат за бъдещето на Манчестър Юнайтед

Ерик загар Хаг прекъсна изявлението на Бруно Фернандес за Sky Sports в резюме, откакто халфът изпусна съществена диря за бъдещето си в Манчестър Юнайтед.

Бъдещето на португалския плеймейкър беше сложено под подозрение през последните няколко дни. Байерн Мюнхен е свързван със размах за услугите му, до момента в който сънародникът му Кристиано Роналдо се твърди, че желае да се свърже с него в Ал-Наср.

Фернандес има единствено две години от контракта си с " Олд Трафорд ". Запитан дали ще остане като Червения демон, 29-годишният състезател удостовери, че ще остане, до момента в който клубът го желае.

Говорейки по Sky Sports, той сподели: „ Ще остана. Клубът желае да бъда част от бъдещето, аз не желая да бъда състезател, който по някаква причина не желае. Ако не желаят да ме имат, ще отида, само че в случай че ме желаят, ще остана. “

Интервюто на Фернандес не продължи дълго, защото той беше похитен от мениджъра Тен Хаг. Холандецът имаше предпочитание да каже няколко думи на публиката след последния домашен мач на Ман Юнайтед от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР