Допреди началото на 2020 г. Zoom бе сравнително неизвестно име,

...
Допреди началото на 2020 г. Zoom бе сравнително неизвестно име,
Коментари Харесай

Очаква ли ни различен Zoom през 2021 г.

Допреди началото на 2020 година Zoom бе относително незнайно име, а видео диалозите бяха по-скоро изключение, в сравнение с норма.
 Amazon, Netflix, Zoom - фирмите, които завоюваха най-вече от COVID-19 пандемията
Компаниите, които завоюваха най-вече от пандемията

Какво правихме най-вече, до момента в който си стояхме у дома

В рамките на единствено няколко месеца след оповестяването на международна пандемия акциите на Zoom скочиха с над 500%, а стабилната и богатата откъм функционалности видео връзка се трансформира в ежедневна нужда.

Пресилено е да имаме вяра, че през 2021 година вирусът ще изчезне като с магическа пръчка, само че всеобщото очакване е, че ще можем да се върнем към някои от старите си привички, с помощта на към този момент навлизащите в доста страни ваксини.
 Снимка 511289

Като всяка компания, яхнала вълната на триумфа, Zoom би трябвало да направи максимума, с цел да остане в мислите и в компютрите ни, когато лека по лека стартираме да се връщаме към офисите и учебните заведения, както мнозина предвиждат, че ще се случи следващата година.

Затова и компанията крои проекти да не изостава, а да продължи да се опълчва на най-големите в сектора, чийто софтуерни пакети завземаха по-голямата част от работния и образователния развой преди пандемията.

Наскоро високопоставени чиновници в Zoom са разкрили пред The Information, че компанията има намерение да скочи в още по-открит дуел с Microsoft и Гугъл и да пусне еквивалентни на техните услуги през идните месеци.
 Снимка 511290

Конкретно става дума за имейл, календар и услуга за известия, които биха задържали огромна част от клиентите, извоювани в разгара на 2020 година

Целта е Zoom да се трансформира не просто в приложение за видео връзки, само че в цялостна софтуерна платформа, способна да задоволява потребностите на бизнеса и образованието.
 Zoom for Home - DTEN ME и какво знаем за 27-инчовия екран за видео диалози
Zoom пуска 27-инчов тъч екран за видео диалози

Zoom влиза в хардуерния сегмент

Към момента Zoom се интегрира с услуги като Dropbox и Asana, само че надалеч не може да се мери с екосистемите на Гугъл и Microsoft, които от години оферират всевъзможни варианти за продан на данни и връзка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР