Долни чифлик. Многофункционална спортна площадка ще бъде изградена в СУ

...
Долни чифлик. Многофункционална спортна площадка ще бъде изградена в СУ
Коментари Харесай

Учениците в СУ Васил Левски в гр. Долни чифлик ще спортуват на нова площадка

Долни чифлик. Многофункционална спортна площадка ще бъде построена в СУ " Васил Левски " в гр. Долни чифлик. Това оповестиха от пресцентъра на Община Долни чифлик . Договорът за начинанието бе подписан от представител на Местна инициативна група Долни чифлик и Бяла и от кмета на общината Красимира Анастасова.

Споразумението планува да се даде безплатна финансова помощ за осъществяване на план с название „ Подобряване на просветителната инфрастр уктура в община Долни чифлик “ по процедура посредством асортимент на планови оферти BG06RDNP001-19.231 МИГ Долни чифлик и Бяла - мярка 7.2 „ Инвестиции в основаването, подобряването или разширение на всички типове дребни по мащаби инфраструктура “ по Оперативна стратегия за развиване на селските региони за интервала 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския аграрни фонд за развиване на селските региони.

Предвижда се създаване на многофункционална спортна площадка и благоустрояване на прилежащите площи към нея в СУ " Васил Левски " в гр. Долни чифлик, която включва писта за лека атлетика; комбинирано игрище за баскетбол и волейбол; игрище за баскетбол; комбинирано игрище за волейбол; игрище за футбол на малко поле; три амфитеатрални стоманобетонови трибуни към игрищата. Предвижда се нова подобаваща растителност за основаване на по-комфортна среда и отчасти помрачаване на новите трибуни.

Размерът на в началото утвърдената финансова помощ е 136 924,82 лева, а срокът за осъществяване на плана е 36 месеца.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР