Добрич. По повод Великденските празници Местната комисия за борба срещу

...
Добрич. По повод Великденските празници Местната комисия за борба срещу
Коментари Харесай

Деца от социалните услуги в Добрич почистиха и озелениха дворни пространства в града

Добрич. По мотив Великденските празници Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни в Добрич за поредна година провежда и организира разчистване и озеленяване на дворните пространства на Центровете за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

В дните, избрани за обичая, по традиция в утринните часове децата от обществените услуги и публичните възпитатели са боядисали великденските яйца, а след това взаимно с инспектори от Движение за права и свободи при Първо районно управление (на МВР) ОДМВР – Добрич, са почистили региона към постройката на ЦНСТДБУ в ЖК „ Дружба 3 “ и са озеленили дворните им пространства. Целта на самодейността е децата да ценят и почитат природата, да прекарват повече време навън, да бъде ангажирано тяхното свободно време и да създадат мястото по уютно и красиво за отдих и занимания.

Местната комисия благодари на всички участници, присъединили се в самодейността, както и на обществено дружество „ Чудната градина “ – Добрич, от което са закупени цветята, отглеждани от консуматори с интелектуални усложнения от Защитените и Преходни жилища, също и ползващите услугите на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в град Добрич.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР