Дневен хороскоп за 13.05, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 13.05, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес е моментът една зодия да подходи творчески

 Дневен хороскоп за 13.05, вторник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят е добър и за слагане на ново начало. Предстоят ви промени в професионалния живот. Предприемайте ги откакто сте решили всички вероятни компликации. Ако трудностите се стоварят върху главите ви като лавина, не се тормозете, а приемете предизвикването. Намерете пътя към сърцето на колегата си, благи дами, в случай че сте го отдалечили от себе си, поради непрекъсната си професионална претовареност, нищо че може би работите вкъщи. Сложена красиво подредена маса и пригответе вкусна вечеря, налейте алено вино и се освободете от терзанията и напрежението.

ТЕЛЕЦ

Вслушайте се в препоръките на приятелите и сътрудниците си. Не се сърдете поради потребната рецензия, тъй като на работното място шансът през днешния ден не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изявленията си. Внимавайте със запознанствата – за ваша неприятна изненада не са сполучливи и може да ви обвържат с хора, които да се окажат като котва и да блокират пътя ви. В връзките с обичания ви бъдете въздържани в изложение на страстите, благи дами, изключително в случай че ви посети на вашето работно място. Не изневерявайте! Семейните дами ще изживеят незабравими полови удоволствия. Несемейните да бъдат внимателни в половите си контакти.

БЛИЗНАЦИ

Срещите ви на работното място са доста. Решили сте бързо и без доста труд да спечелите пари. Внимавайте, тъй като вложенията които ви оферират не са печеливши, тъкмо противоположното. Рискувате да изгубите личните си спестявания. От вас зависи да избегнете бъдещите финансови проблеми. Ако не сте фамилни и сте намерили подобаващата половинка, през днешния ден е съвършен ден за установяване дата за годеж и брак. Ще си гарантирате благополучие. Ако сте се освободили от подозренията си и сте сигурни в възприятията си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

РАК

Вашите диалози с деловите ви сътрудници няма да бъдат сполучливи. Внимавайте и избегнете несполуките в работата, подбудени от вашата прекомерна наивност. Може да се окажете жертва на недоброжелатели или интриганти. Внезапни разноски са повода за понижаване на спестяванията ви. Следобед сте податливи на депресивни положения. Въпреки деловата ви претовареност, благи дами, създайте естетика в интимните си връзки, а в случай че сте фамилни с брачния си сътрудник. Не се лишавайте от сантименталните мигове и полови удоволствия. Те ще стабилизират връзките ви.

ЛЪВ

Пазете се да не станете жертва на неприятели и да не попаднете в нечия отрицателна взаимозависимост. На работното място се сблъсквате с компликации поради ваши неточности и несвършена работа. Интриги от страна на ваши съперници могат да навредят на връзките с сътрудниците ви. Въпреки това триумфът ще бъде с вас, в случай че не се ядосвате. Напрегнатия ден не ви оказва помощ да се откъснете от това, което ви следва. Вечерта очаквайте приятни вести, свързани с сантиментална среща и изясняване на възприятията ви с обичаните ви хора. Бъдете тактични. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление.

ДЕВА

Заемете се съществено с творчество. Ще съумеете да стабилизирате финансовото си положение. Не харчете с лека ръка извоюваните пари. Надеждите, които възлагате на бъдещи покупко-продажби не са задоволителна гаранция за доходи. Промените към вас ще ви обиден. Възползвайте се от потребните и доходните оферти. Неуспехите си сте в положение да предизвикате и сами, благи дами. Бъдете виновни към работата си, само че и към фамилията си, изключително в случай че сте обтегнали връзките си по време на изключителното състояние. Не очаквайте обичаните ви хора да вършат непрекъснати взаимни отстъпки.

ВЕЗНИ

За следващ път ще ви изненада информация за промени на вашето работно място. Зависими сте от сътрудниците си и ще се наложи да се примирите и да се подчините на условията за взаимна работа. Само по този начин ще съумеете да стабилизирате постигнатото до този миг и да го съхраните и умножите. Работите интензивно, само че е допустимо и да получите любовно самопризнание. Споделените усеща ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, в случай че не е със инцидентен сътрудник, единствено тъй като не желаете да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате засегнати.

СКОРПИОН

Опитайте се да подложите на разбор личната си персона и то още сутринта, макар че сигурно имате други проекти. Допуснахте доста неточности през миналите дни. Време е да ги коригирате. Следобед сте в стихията си. Проведете значимите диалози за бъдещи планове. Опишете в детайли информацията за контрактуваното, с цел да я предадете на управлението през идната седмица. Вечерта очаквайте проблеми в фамилията или с обичания, в случай че сте закъснели за следващ път. Не проявявайте прищявки и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимния сътрудник и половите удоволствия ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ

Възможни са съществени промени в персоналния ви живот. Неочаквани разноски се отразяват зле на фамилния бюджет и са причина за разправии вкъщи. Бъдете внимателни и не харчете извоюваното. Бъдете търпеливи и разсъждавайте метафизичен. Успокойте се и проумейте, че сте в положение да излезете бързо и с лекост от финансовите усложнения. Ако сте решили да търсите през днешния ден подобаващия сътрудник за сантиментална връзка, шансът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрестанно да потвърждавате възприятията към колегата си, през днешния ден го сторете, с цел да изживеете незабравими интимни мигове в леглото.

КОЗИРОГ

Днес сте заредени с страст и сте тъжни, само че ще усетите прилив на сили. Плановете, контактите, персоналните срещи ще ви донесат триумф в начинанията през идващите дни. Всичко стартирано ви се отдава с лекост. Общуването с хората от обкръжението ви доставя наслаждение, в случай че не прекалите с опитите да извлечете персонална изгода от запознанствата. Време е да приключите остаряла любовна връзка, която ви основава проблеми в фамилния живот и може да унищожи брака ви. Предпазвайте се от инцидентни полови контакти, тъй като ще бъдете сюрпризирани скоро от нежелана бременност.

ВОДОЛЕЙ

Приемете опитите да ви ядосат като тестване на вашата устойчивост. Подвластни сте на желанието на близките да се убедят, че сте приели предлагането им за компромис и естествени връзки. На работното място не влизайте в спор с управлението, даже и в случай че сте в правото си, тъй като няма да наложите мнението си. По-добре си дайте отмора следобяд. Време е да помислите за почивката си, благи настоятелен дами, и да заведете обичаните си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете вкъщи, можете да се отдадете на възприятията си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

РИБИ

Поставете началото на нови занимания. Справяте се чудесно с всичко, с което се захванете. Бъдете деликатни и не се разсейвате със странични занимания на вашето работно място. Денят ви носи промени в персоналния ви живот. Длъжни сте да се съобразите с настроението на сътрудниците си. Настъпил е момента да решите дали да съхраните брака си, благи дами, в случай че към този момент не издържате и сте наранени от държанието на колегата си, който отхвърля да прояви схващане и ви поддържа в професионалните ви желания, само че държи вие да го подкрепяте.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР