Днес разследващите върнаха инкриминираните вещи на председателя на църковното настоятелството

...
Днес разследващите върнаха инкриминираните вещи на председателя на църковното настоятелството
Коментари Харесай

Полицаи разкриха мародерството в ямболския храм

Днес проверяващите върнаха инкриминираните движимости на ръководителя на църковното настоятелството на храма. Действията по следствието започнаха в късния следобяд на 8 февруари, след сигнал на материално отговорно лице, установило неналичието на уредбата от храма.

Пред служителите на реда тъжителят обяснил, че похищението е осъществено в интервала 4-8 февруари 2018 година, а цената на откраднатата система е към 5000 лв.. Изяснено е, че действието е осъществено без щурм, при започване на посочения интервал.

В хода на извършените оперативно-издирвателни дейности криминалистите попаднали в следите на прочут на органите на реда 36-годишен мъж, съпричастен към закононарушението. Установено било, че озвучителната система - обект на кражбата, е била продадена на локален гражданин за доста дребна сума.

36-годишният мъж е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. В хода на досъдебното произвеждане той е притеглен в качеството му на обвинен за осъществено закононарушение по член 196, алинея 1, т.1, вр. член 194, вр.29, ал.1, б. “а “ и „ б “ от Наказателен кодекс.
Работата по случая продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР