„Днес проведохме среща с хидроинженери, архитекти и проектанти, които са

...
„Днес проведохме среща с хидроинженери, архитекти и проектанти, които са
Коментари Харесай

Стефан Бурджев : От БСП даваме думата на експертите – те могат да разрешат кризата

„ Днес организирахме среща с хидроинженери, архитекти и проектанти, които са построили и ремонтирали огромните водни инфраструктурни планове на България. Те познават добре положението, годността и проблемите им. Посланието, което насочи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е извънредно съдържателно - да чуем тези хора, тези, които могат, които познават бранша и могат да дадат решения ". Това съобщи националният представител от " Българска социалистическа партия за България " Стефан Бурджев пред Бг он еър.
Бурджев разяснява, че на срещата през днешния ден експертите са изказали хрумвания, само че и рецензии за това, което предлага държавното управление, като никой от тях не е бил потърсен за съвет от ръководещите: „ Тяхното мнение за дейностите на властта е, че вършат всичко безредно, на парче и за моментно потушаване на публичното напрежение ". Той акцентира, че страната е изгубила няколко месеца до момента в който ръководещите обяснят, че няма рецесия и че всичко това е сюжет. „ Времето тече, а рецесията се задълбочава. ГЕРБ изгубиха скъпо време да търсят виновността в някой различен, вместо да вземат ограничения ", добави социалистът.
„ От Българска социалистическа партия предлагаме да се чуят специалистите, които са построили и поддържали водните уреди в страната ни, в това число язовир „ Студена ". Даваме думата на експертите, с цел да се вземат най-правилните решения. Българска социалистическа партия има за цел да изрази проблемите и паниките на хората ", сподели Стефан Бурджев.Той напомни, че когато от левицата са оповестили избор на съмнение за рецесията с водата, боклука и чистият въздух, чак тогава ръководещите и прокуратурата са почнали да подхващат ограничения. „ Месеци наред, за да няма напрежение преди локалните избори, ГЕРБ потулваха водния проблем и не направиха нищо да решат тази обстановка. В същото време Българска социалистическа партия над 60 пъти сигнализира в Народното събрание за проблемите с водата, въздуха и отпадъците ", съобщи Бурджев.
„ Отговорност за тези рецесии имат няколко министерства, само че вместо да се понесе солидарна отговорност, Нено Димов стана изкупителна жертва, с цел да се потуши напрежението ", сподели социалистът. Той изрази вяра отговорността да продължи да се търси. Бурджев акцентира, че народът се е наситил на акциите на държавните управления на Борисов: „ Тези дейности наподобяват на други гръмки акции в кабинета на Борисов 1, които се трансфораха в неоправдателни присъди за България от съда в Страсбург и по-късно обещетенията ги плащахме всички български жители ".
„ Политиката, която докара до тези рецесии и това, че се задават още такива бедствия, безспорната липса на надзор в институциите и продължаването на потъването на милиарди е диагнозата на това ръководство ", сподели Бурджев.
„ Работата на Българска социалистическа партия в последните 3 години дава своите резултати. Проблемът е, че рецесиите се задълбочават, губи се доста скъпо време и цели браншове рухват, от което страдат стотици хиляди български жители ", приключи Стефан Бурджев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР