Предоставянето на повече системи за противовъздушна отбрана на Украйна, като

...
Предоставянето на повече системи за противовъздушна отбрана на Украйна, като
Коментари Харесай

Кулеба настоя за Patriot и сваляне на руски самолети след удара в Харков

Предоставянето на повече системи за противовъздушна защита на Украйна, като да вземем за пример Patriot, и позволяването на страната да смъква съветски самолети, преди да нападат , ще помогне за попречване на покруса като днешната бомбардировка на хипермаркет в Харков.

Това сподели министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, който направи изказване посредством X, представен от " Укринформ ".
 Убити и ранени при офанзива против хипермаркет в Украйна
Убити и ранени при офанзива против хипермаркет в Украйна

Зеленски подсети на западните сътрудници за военната помощ

" Путин може да популяризира всевъзможни неистини, само че ето какви са дейностите му. Варварски военни закононарушения против цивилни. Голям търговски център в Харков. Събота. Отвратителен удар, с цел да обезпечи оптимални жертви. Той не може да окупира Харков, по тази причина се пробва да го убие. Има два метода за сътрудниците на Украйна да предотвратят сходни удари. Първо: повече " Патриоти " и други системи за противовъздушна защита за Украйна. Второ: Украйна да смъква съветски военни самолети, преди да хвърлят бомби върху Харков и други градове и общности ", написа той.

Кулеба също по този начин прикани света да даде на Украйна спомагателни качества за противовъздушна защита и да утвърди украинските удари по военни цели на съветска земя.

" Действайте в този момент ", акцентира първият посланик.

Припомняме, че вследствие на удара с две въздушни насочващи бомби, ориентирани към хипермаркета " Епуцентър " в Харков в натоварените часове на събота, минимум двама души бяха доказани като убити, до момента в който броят на жертвите се усили до 35 души .

В същия ден руснаците удариха един от общинските паркове на Харков и жилищна постройка в центъра на града.
 Италия изключва украински удари по военни цели в Русия
Италия изключва украински удари по военни цели в Русия

След изявлението на Столтенберг

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, чийто десетгодишен мандат отпред е към своя край, в изявление на 24 май прикани съдружниците, доставящи оръжия на Украйна Русия.

Ясната, въпреки и неназована, цел на Столтенберг беше политиката, поддържана от Джо Байдън, президент на Америка , за управление на това какво Украйна може и какво не може да нападна с доставени от Америка системи.

Италия не е във война с никого. Ако е вярно решението да се помогне на Украйна военно, в това време не може и дума да става за унищожаване на възбраната Киев " да удря военни цели в Русия. Повтарям, че " Лигата " е срещу изпращането даже един боец да се бие в Украйна. Искаме мир, а не път към Третата международна война.

Така вицепремиерът на Италия и водач на " Лигата " Матео Салвини разяснява в събота в Пиза изявлението на Столтенберг за The Economist.
 Италия изключва украински удари по военни цели в Русия
Италия изключва украински удари по военни цели в Русия

След изявлението на Столтенберг

" Сега наподобява, че генералният секретар на НАТО е декларирал, че страните от НАТО, а затова и Италия, би трябвало да отстранен възбраната, която са наложили до момента за потребление на оръжията, които изпратихме в Украйна, даже отвън украинска територия, с цел да се пазят и да стрелят, затова също и в Русия и отвън техните граници. Абсолютно не, даже не разясняваме това - отсече той. - Не желая италианска бомба да убива в страни, с които не сме във война. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР