Министерството на отбраната на Руската федерация потвърди за извършена атака

...
Министерството на отбраната на Руската федерация потвърди за извършена атака
Коментари Харесай

Руската отбрана свали ракета над плаж в Севастопол

Министерството на защитата на Руската федерация удостовери за осъществена офанзива от страна на украинската войска по отношение на Севастопол. Според известието офанзивата е осъществена с, като всички четири ракети са свалени.

Серия от детонации бяха чути в Севастопол през днешния ден сутринта, за което свидетелстват мести поданици в обществените мрежи, а локалните управляващи оповестиха нахлуване на от украинските въоръжени сили.

" Друга ракета, вследствие на въздействието на системите за противовъздушна защита, на последния си стадий се е отклонила от траекторията на полета, като бойната глава е избухнала във въздуха над територията на града ", се споделя в отчета на съветското МО.

Украинската страна към момента не е коментирала информацията за обстрела на Севастопол.

По последни данни на локалната администрация броят на жертвите на нападението е трима, в това число две деца, а броят на ранените доближава съвсем 100 .
 Лондон: Украинските ракетни удари стават все по-точни
Лондон: Украинските ракетни удари стават все по-точни

Британското военно разузнаване проучва ракетните удари, които неотдавна бяха разменени сред украинската и съветската войска.

" Цялата здравна система е мобилизирана, лекарите и медицинският личен състав работят. Операционните зали са разгърнати. На потърпевшите е предоставена цялата нужна здравна помощ ", написа в своя Telegram канал назначеният от Москва началник на Севастопол Михаил Развожаев. По негови данни 22-ма са се обърнали към медицинските заведения за помощ. При офанзивата са потърпевши поданици на кварталите " Учкуевка " и " Любимовка " , а Развожаев дефинира обстановката в Учкуевка като тежка. Една ракета е била свалена над един от плажовете на Севастопол.

Според локалния канал " Кримски вятър " задачите си съветската Противовъздушна отбрана е свалила над самия център на Севастопол и Стрелецкото пристанище . Руските медии оповестяват и за пожар в гора наоколо до санаториума " Лазур " и в жилищна постройка.

Движението по Кримския мост преди офанзивата бе спряно.
 ATACMS или Storm Shadow ще донесат успеха на Украйна
ATACMS или Storm Shadow ще донесат успеха на Украйна

Нови проблеми за Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР