Днес максималните температури в повечето райони ще бъдат между 18°

...
Днес максималните температури в повечето райони ще бъдат между 18°
Коментари Харесай

Слънчево време до края на деня

Днес оптималните температури в множеството региони ще бъдат сред 18° и 21°, в София - към 16°. Ще бъде най-вече слънчево, с сдържан северен вятър.

И на следващия ден минималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат сред 5° и 10°, в София 3°, колкото е и тази заран, а тук-там в низините, котловините и към водните басейни видимостта краткотрайно ще бъде понижена от мъгли.

През деня ще доминира слънчево време. Максималните температури едва ще се покачат и в множеството региони ще са сред 20° и 23°, в София - към 19°. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан вятър от север-североизток.

Предимно слънчево ще бъде и на морския бряг, в композиция със слаб до сдържан североизточен вятър, а вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Добри условия за туризъм в планините на следващия ден. Облачността ще е променлива, а вятърът сдържан, с посока от североизток. Температурите ще се покачат с няколко градуса и оптималните в курортите ще са от към 7° на Алеко до 14° в Боровец и Пампорово.

И към времето в Европа. И на следващия ден в по-голямата част от континента, в това число и на Балканския полуостров, ще бъде слънчево. Дъждовно и прохладно ще остане в северните елементи от Европа, а в Норвегия ще има и превалявания от сняг.

У нас и през идващите дни ще доминира слънчево време с краткотрайни утринни мъгли, а температурите ще продължат да се покачват.


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР