Туризмът да бъде изведен като национален приоритет с ясна визия

...
Туризмът да бъде изведен като национален приоритет с ясна визия
Коментари Харесай

ДПС и туристическият бранш се обединиха за ясна визия за управление на туризма в България

Туризмът да бъде изведен като народен приоритет с ясна визия и небосвод бе една от тематиките, разисквана по време на срещата сред зам.-председателите на Движение за права и свободи Искра Михайлова и Халил Летифов, Ертен Анисова, ръководител на Комисията по туризъм в 49 -то Народно събрание и представители на браншови организации в бранш туризъм.

Представителите на организациите споделиха провокациите, пред които са изправени на старта на летния сезон. Те благодариха за дългогодишния пореден разговор с Движение за права и свободи и бяха безапелационни, че ръководството на туризма би трябвало да бъде програмно, а не мандатно. Обсъдиха се и съответни оферти за промени в законодателството, касаещи бранша.

От името на ръководителя на Движение за права и свободи Делян Пеевски бе изразена решителност,че туризмът е основен бранш за развиване на страната и създаване на образа на България в Европейски Съюз.

В срещата участваха управленията на Националния ръб по туризъм, Българската асоциация на заведенията, Сдружение на заведенията в България, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР