И тази вечер жители на центъра на София се събраха

...
И тази вечер жители на центъра на София се събраха
Коментари Харесай

Пореден протест срещу хаоса с движението в центъра на столицата

И довечера поданици на центъра на София се събраха на митинг, поради наложената от кмета Васил Терзиев и ПП-ДБ-СС нова организация на придвижването по булевардите " Патриарх Евтимий ", " Витоша " и ул. " Фритьоф Нансен ", съобщи БНР.

Венцислав Банчев, един от уредниците на митинга, сподели пред БНР:

" Протестите ще продължат досега, в който получим най-малко оставката на зам.-кмета Павлов. В четвъртък вършим огромен протест-шествие дружно с родителите на умрелите деца " Ангели на пътя ", дружно с таксиметровите водачи и дружно с 20 организации, в това число ресторантьорите. В нашите очи едниственият късмет на този стадий е съдът да излезе с дефинитивно решение на втора инстанция и да бъдат принудени тази краткотрайна организация, която си е напълно непрекъсната, да бъде отстранена ".

Движението по столичните булевардите " Патриарх Евтимий " и " Васил Левски " на кръстовището с улица " Граф Игнатиев " беше блокирано за към час от протестиращите, които не са съгласни с новата организация на придвижването в региона, след което беше нормализирано.

Скандалното решение на кмета Васил Терзиов и ПП-ДБ-СС провокира бурно неодобрение и насмешки от столичани.

Бившият зам.-председател на Съюз на демократичните сили и сегашен деятел на " Синя София " и " Синя България " Иван Сотиров разгласява подигравателен коментар във Facebook, съпроводен с видео от хаоса в придвижването:

 

" Гарантирано от Задръсти София!
Пълна анархия на придвижването. "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР