ДПС проведе среща с представители на земеделския бранш. На нея

...
ДПС проведе среща с представители на земеделския бранш. На нея
Коментари Харесай

ДПС и земеделците с воля за пълен Шенген и подкрепа за Еврото, като ключови за развитието на сектора

Движение за права и свободи организира среща с представители на земеделския отрасъл. На нея участваха зам.-председателят на Движение за права и свободи Искра Михайлова и претендентите за народни представители Ализан Яхова и Атидже Вели.

Представители на земеделския бранш благодариха на Движение за права и свободи за положителната взаимна работа през годините и обявиха, че поддръжката към бранша би трябвало да продължи. Те споделиха още, че България би трябвало да влезе в Еврозоната и настояха за цялостното участие на страната в Шенген, както и за облекчение на изискванията за наемане на работна ръка от трети страни.

От името на ръководителя на Движение за права и свободи Делян Пеевски бе доказано, че земеделието е основен приоритет за Движение за права и свободи като част от националната сигурност на страната.
Големия диалог е сигурността на Европа, включително и продоволствената сигурност, където земеделието заема главно място.

Предатавителите на Движение за права и свободи в Екологичен потенциал потвърдиха положителната връзка с браншовите организациии и обявиха, че е нужен синхрон сред държавните институции.

На срещата участваха представители на Българска земеделска камара, Сдружение " Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите, Асоциация на земеделските производители, Национален съюз на говедовъдите, Браншова камара " Плодове и зеленчуци ", Добруджански овощарски съюз, Българска асоциация на производителите на оранжерийна продукция, Национално съдружие на българските лозари, Национална асоциация на тютюнопроизводителите - НАТ-2010, Национална овцевъдна и козевъдна асоциация, Асоциация " Професионално пчеларство ", Българска асоциация на организации на производители на мед и пчелни артикули, Национална асоциация за отглеждане на говеда от породите Монбелиард и Симентал.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР