Джулиана Гани стана мама и показа новородения си син. Плеймейтката

...
Джулиана Гани стана мама и показа новородения си син. Плеймейтката
Коментари Харесай

Джулката показа бебчето, вижте как го кръсти

Джулиана Гани стана мама и сподели новородения си наследник. Плеймейтката показа фотоси в Инстаграм. А на тях се вижда, че мама и бебе са добре и раждането е минало както би трябвало.
 
                             

" В фамилията ни пристигна голямо благополучие - през днешния ден, тъкмо в 12:57,се роди Кай Теодор Гецов. Бебчо ни изненада с доста коса и огромни сини очи. Името му значи " океан " и " триумфиращ ", а за нас Кай е обич. Освен това, Кай носи първата буквичка на баба си Катя. По-интересното е, че концепцията ни даде първородният ми наследник Давид, който доста обича приказки и беше чувал името Кай в история. "

 
                             

Пред " Телеграф " пък Гани изяснява, че името идва от древногръцки. Значението му е „ Роден на земята “. До избора му се стигнало, откакто плеймейтката се допитала до астролог. Името Кай е притежател на доста сила, обвързвана с упоритост, доброта, непримиримост, импулсивност, деловитост и откровеност.

" Благодаря ти @tgetsovbjj, че реши да бъдеш с мен в родилната зала от самото начало и дружно посрещнахме Кай. ", написа още Гани, опровергавайки появилите се преди дни вести, че е желала таткото да не участва на раждането.



Теодор, от своя страна, също показа фотография и написа: " Любов моя, благодаря ти,че ме направи най-щастливият татко на света!! Обичам ви!! "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР