Джереми Ренър, добил световна популярност с ролята на Ястребово око

...
Джереми Ренър, добил световна популярност с ролята на Ястребово око
Коментари Харесай

Актьорът Джереми Ренър е в критично състояние след снежен инцидент

Джереми Ренър, добил международна известност с ролята на Ястребово око в поредицата " Отмъстителите ", е в болница със съществени пострадвания след снежен случай, заяви Hollywood Reporter. Представител на артиста съобщи, че той е в " сериозно, само че устойчиво " положение. Не се разкриват детайлности за това по какъв начин е потърпевш, като се изключи че е станало при риене на сняг (вероятно със снегорин). Ренър има ранчо в Сиера Невада, само че не се оповестява и дали случаят е станал там. Районът пострада в снежните стихии, които лишиха над 60 живота в Съединени американски щати по празниците. 

Deadline прецизира, че артистът е откаран в болница с хеликоптер в неделя. " Семейството му е с него и той получава отлична грижа ", написа още представителят на звездата.

Джереми Ренър е на 51 години - на 7 януари би трябвало да навърши 52. Носител е на две номинации " Оскар " за поддържаща мъжка роля, за " Войната е опиум " и " Градът ". Но същинска международна популярност той снабдява с присъединяване си във филмовата галактика на Marvel, където играе " отмъстителя " Ястребово око - за пръв път през 2012 година Той повтори ролята в няколко продължения и в независим сериал по Disney+. Играе и в поредицата " Мисията невъзможна ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР