Средствата ще са за посещения на театър, концерти, групови пътувания

...
Средствата ще са за посещения на театър, концерти, групови пътувания
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС: Обещано-изпълнено - в София ще се създаде фонд за социални дейности за пенсионери

Средствата ще са за визити на спектакъл, концерти, групови пътувания и други обществени интензивности по преценка на самите пенсионерски организации.

Общинският съвет на последната си сесия утвърди основаването на фонд за обществени действия за пенсионери. Общинските съветници съумяха да изпълнят стихотворец ангажимент в акцията за локалните избори, а точно обезпечаване по 4 000 лв. на година в допълнение финансиране на всеки от пенсионерските клубове в София. Така ще им се даде опция да провеждат повече обществени и културни действия.

Георги Георгиев в своя обява във Facebook отбелязва, че ръководещите в Столичен общински съвет забавиха отчета на ГЕРБ-СДС от 7 декември до месец май, като без причини отхвърлиха един път предлагането ни в бюджета за 2024 година при гласуването му преди 2 месеца.

" С твърдоглавие и воля успяхме да убедим всички съветници и от втория път концепцията ни към този момент е подкрепена с единогласие. Грижата за възрастните хора е приоритет за нас от ГЕРБ-СДС. Те са тези, които са построили обществото, в което живеем през днешния ден. И е наш дълг да им осигурим почтени условия за живот, в това число и обществена интеграция, тъй като интензивният живот не трябва да свършва с пенсионирането ", написа още Георгиев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР