Дженифър Лопес и Алекс Родригес се сгодиха! Двойката сподели новината

...
Дженифър Лопес и Алекс Родригес се сгодиха! Двойката сподели новината
Коментари Харесай

Джей Ло и Алекс Родртигес се сгодиха

Дженифър Лопес и Алекс Родригес се сгодиха! Двойката показа новината в Instagram с кадър, на който се вижда по какъв начин спортистът държи ръката на своята обичана, на чийто пръст свети голям диамантен пръстен за 1 млн. $.

„ Тя сподели да “, написа Алекс до фотографията, която половинката му също показа в своя профил.

Говорителят на Родригес удостовери новината пред Page Six.

Звездите са дружно повече от 2 години и досега настойчиво отричаха, че ще застанат пред олтара.

„ Бих желала да остарея до човек, който е предан на връзка с мен. Но не бързам, нито ще прилепям някого в този момент. Отношенията ми с Алекс са здравословни, връзката ни е страхотна. Всеки от нас схваща живота на другия, което се случва доста рядко при други двойки “, разяснява предходната година тя пред сп. Harper’s Bazaar.

Още по-рано Лопес призна в шоуто на Джеймс Корден, че започването на връзката ѝ с Родригес е било елементарно. „ Просто го тупнах по рамото и му споделих „ здравей “. Това беше “, изясни тя.

Почти при започване на връзките си Лопес и Родригес побързаха да срещнат децата си от предходни бракове – латината има близнаци Макс и Еме от Марк Антъни, а щерките на Алекс Наташа и Ела са от брака му със Синтия Скъртис, който завърши през 2008. Всички те прекарват доста време дружно като едно огромно и щастливо семейство.

Освен с Марк Дженифър е заставала пред олтара още два пъти – с танцьора Крис Джъд (2001-2003) и с Оджани Ноа (1997-1999).

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР