Джеф Фенек, бившият треньор на шампиона в тежка категория Майк

...
Джеф Фенек, бившият треньор на шампиона в тежка категория Майк
Коментари Харесай

Майк Тайсън ще нокаутира Уайлдър след шест седмици тренировки

Джеф Фенек, някогашният треньор на първенеца в тежка категория Майк Тайсън, има вяра че в случай че легендата тренира 6 седмици, ще може да нокаутира Дионтей Уайлдър за една минута.

Тайсън се смята за един от най-опасните и мощни удрячи в историята на Кралската дивизия. Той смъкна 44 от 56-те си съперника на кръга и към момента държи върха за най-млад първенец в категорията, когато на 20-годишна възраст нокаутира Тревър Бербик през 1986-та година.

Тайсън се отдръпна от спорта през 2005-та.

В момента Железния Майк е на 53-годишна възраст, занимава се с развъждане на марихуана, само че следи много зорко какво се случва в бокса.

При 42-те си победи Уайлдър е нокаутирал 41 съперника. Единственият му триумф със съдийско решение е над Бърмейн Стивърн, само че след това Бронзовия бомбардировач го нокаутира в първия рунд при реванша им.

Фенек вижда Уайлдър като огромен удряч, само че има вяра че всичко при него рухва, когато някой го нацели в брадичката.

" Боксът към този момент не е същият. Гарантирам ви обаче, че в случай че Майк Тайсън тренира крепко за 6 седмици, ще може да нокаутира Уайлдър за 1 минута, " безапелационен е Фенек.

" Той ще пречупи всички. Ако те падат нокаутирани от Тайсън Фюри, който е страховит боксьор, само че няма мощен удар, то Майк Тайсън ще ги убие. Те просто не са на същото равнище сега.

Дори сега Майк в случай че тренира, ще ги победи. Фюри има други умения, само че Дионтей има единствено един удар и нищо повече. Ако го удариш - свършено е с него. А Майк не пропуща. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР