Директорът на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева пристигна заедно с

...
Директорът на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева пристигна заедно с
Коментари Харесай

Изненада! Ето кой се появи до Байдън и Зеленски в Киев

Директорът на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева дойде дружно с американския президент Джо Байдън на публично посещаване в Киев. Новината заяви в канала си в Телеграм депутатът от Върховната рада Олексий Гончаренко. Това е първото посещаване на Кристалина Георгиева като шеф на МВФ.

Според източници на „ Зеркало недели “, до момента в който вървяха срещите сред Володимир Зеленски и намиращия се в Киев по това време Джо Байдън, в постройката на украинското държавно управление са почнали диалози сред Георгиева и членове на кабинета. Очаква се ръководителката на МВФ да организира по-късно през днешния ден срещи с Володимир Зеленски и с управлението на Националната банка на Украйна, оповестява " Марица ".
-->
„ Интерфакс “ от своя страна добавя, че Георгиева се е отбила в Киев на път за Индия, където ще се срещне с министрите на финансите на Г-20.

Припомняме, че задачата на Международния валутен фонд (МВФ) на 13 февруари стартира работа в Украйна като част от първата проверка на програмата за мониторин.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР