Динко Вълев от Ямбол, който стана известен с прозвището "Ловеца

...
Динко Вълев от Ямбол, който стана известен с прозвището "Ловеца
Коментари Харесай

Динко върти бизнес с компаньонки в Нидерландия

Динко Вълев от Ямбол, който стана прочут с прозвището "Ловеца на бежанци " върти бизнес с жрици на любовта в Амстердам, а тиражираната вест провокира бурни реакции в обществените мрежи. Динко вербувал девойки най-много от градовете Ямбол и Кърджали, след което им уреждал витрина в Холандия. По тази причина му се постанова да пътува ежемесечно, с цел да му регистрират пари и да ги управлява.

"В момента за него работят 12 девойки в Амстердам. Въртят се на промяна по 6, с цел да почиват. Доста съществени пари му докарват ", написа "Уикенд ".

Според тиражираните информации към днешна дата Динко Вълев, който е прочут в родния си град и спрякора си Бозавия, разполага с над 6 витрини в Нидерландия, които са регистрирани легално на името на български турчин, който се занимава със същия бизнес и в Германия, а двамата са в съдружничество от години. В Холандия е мъчно да се откри непрекъсната квартира и се изисква да бъде изтъкната причина за престоя там. Цената на една витрина на ден пък е 150 евро.

Така, с цел да не се вкарва в преразход и да не заплаща огромен налог на витрините, ямболският шмекер записал проститутките като администраторки и камериерки. На девойките пък ловецът на бежанци обещавал най-малък месечен приход от 4 000 евро месечно. "Те постоянно си го докарват, тъй като един сеанс коства 50 евро ", споделя информаторът ни. По-елитните ескорти Динко пък изпращал на крупни предприемачи, написа още изданието.

Един от най-верните му клиенти има строителна компания в Холандия и е построил общежитията на част от огромните холандски университети. Нидерландецът имал култ към девойки от балканския полуостров и бил подготвен да заплаща крупни суми, с цел да си уреди секс с жена от Балканите. Сред най-верните жрици на любовта на ямболския предприемач обаче е Вероника Никофорова от Перник, която е и негова държанка. "Тя е маман и управлява останалите девойки ".
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР