Принцесата на Уелс зарадва нацията този уикенд, като участва в

...
Принцесата на Уелс зарадва нацията този уикенд, като участва в
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се връща към обществения живот, призна че не е извън играта

Принцесата на Уелс зарадва нацията този уикенд, като взе участие в Trooping the Color, с цел да отпразнува формалния рожден ден на краля, откакто разкри, че реализира „ добър прогрес “, само че „ към момента не е излязла от гората “, написа Mirror.

В изказване, оповестено в петък вечер в навечерието на събитието, Кейт сподели, че има „ положителни и неприятни дни “. Тя добави, че „ се надява да се причисли към няколко обществени уговорката през лятото “, до момента в който продължава лекуването на рака „ още няколко месеца “.

Говорейки за първи път, откогато разкри тестването си от рак през март, принцесата пусна прочувственото персонално обръщение към нацията и приказва позитивно за заболяването си, макар че към момента е подложена на превантивна химиотерапия.

Източник от двореца сподели, че тя " се оправя добре " и " доста се радва да бъде със фамилията си " по време на парада за рождения ден на краля в събота, където се очакваше да се появи на балкона на Бъкингамския замък. Принцесата пусна спокойна и красива нова фотография, направена от звезда и кралски фотограф Мат Портеъс, с цел да придружи нейното обръщение, което беше направено на територията на имението Уиндзор под плачеща върба.

42-годишната Кейт разгласи, че ще се причисли към трите си деца Джордж, на 10, принцеса Шарлот, на девет и принц Луис, на пет, в щатска карета в The Mall за огромния фамилен миг. Принц Уилям ще взе участие във военния церемониал на кон.

Принцесата искаше да взе участие, с цел да покаже поддръжката си към децата си, фамилията си и любовта си към краля, който също се лекува от рак. Тя сподели в персонално известие: „ Бях изумена от всички благи известия за поддръжка и поощрение през последните няколко месеца.

„ Това в действителност промени света за мен и Уилям и ни оказа помощ и на двамата през някои от по-трудните моменти. Напредвам добре, само че както знае всеки, който минава през химиотерапия, има положителни и неприятни дни. В неприятните дни се чувствате слаби, изтощени и би трябвало да се отдадете на почивката на тялото си, само че в положителните дни, когато се чувствате по-силни, желаете да се възползвате оптимално от това да се чувствате добре. Моето лекуване продължава и ще продължи още няколко месеца.

„ В дните, в които се усещам задоволително добре, е наслаждение да се занимавам с учебния живот, да отстранявам персонално време за нещата, които ми дават сила и позитивност, както и да стартира да правя малко работа от у дома. Очаквам с неспокойствие да участвам на парада за рождения ден на краля този уикенд със фамилията си и се надявам да се причисля към няколко обществени уговорката през лятото, само че също по този начин знам, че към момента не съм излязъл от гората.

„ Уча се по какъв начин да бъда толерантен, изключително при неустановеност. Приемам всеки ден както идва, чувам тялото си и си разрешавам да отделя толкоз нужното време, с цел да се изцелявам. Благодаря ви доста за продължаващото схващане и на всички вас, които толкоз самоуверено споделихте историите си с мен. “

Преди нейното оповестяване кралски източници потвърдиха, че принцесата е разговаряла персонално с краля - който също е подложен на лекуване от рак, откакто беше диагностициран с заболяването през февруари - и го е уведомила за желанието си да се причисли към него и кралското семейство за парада.

Говорител на краля сподели: „ Негово величество се радва, че принцесата може да участва на събитията през уикенда и чака с неспокойствие всички детайли от деня “. 42-годишната Кейт пътува в щатска карета с децата си и по-късно гледа парада от офиса на генерал-майора с останалата част от фамилията, преди да се причисли към тях на балкона на Бъкингамския замък.

Бъдещата кралица се появи " изненадващо ", макар че не участва на ревюто на полковника на 8 юни - обичайна подготовка за парада за рождения ден. Кейт, която е почетен полковник от ирландската армия, им беше писала, с цел да се извини, че го е пропуснала и им пожела триумф. Тя сподели: „ Моля, предайте моите извинения на целия полк, само че се надявам, че ще мога да ви съставлявам всички още един път доста скоро. “

Генерал-лейтенант Джеймс Бъкнал поздрави от нейно име. Trooping the Color е годишният боен церемониал, отбелязващ формалния рожден ден на ръководещия английски монарх. Също по този начин беше разкрито, че принцесата е почнала да работи от у дома, защото това й носи „ наслада “, само че тя е наясно, че към момента се нуждае от време, с цел да се излекува.

Кралски източник добави: „ това е същинско пътешестване и лишава време. И е доста значимо принцесата да отдели време, с цел да се възвърне “. Принцесата сподели, че и тя, и брачният партньор й принц Уилям, и цялото семейство на Уелс са „ надълбоко признателни “ за изливането на обич и поддръжка, които е получила по целия свят, откогато разкри диагнозата си през март.

В прочувственото си обръщение към нацията принцесата също по този начин разкри, че се надява да участва на някои летни събития, когато се усеща в положение и благодарение на своя медицински екип - само че това въобще не е връщане към цялостен график.

Кралски източници споделиха, че всички сходни публични отговорности ще бъдат измервани с това по какъв начин се усеща тя в даден миг и няма да включват церемонията по Ордена на жартиера тази седмица или която и да е част от фестивала Royal Ascot, където други членове на кралското семейство, в това число краля и кралицата се чака да участват.

Тя към този момент извършва някои отговорности от у дома, наваксва с четенето и организира срещи, тъй като работата й носи „ наслада “. Тези срещи включват брифинги с нейния екип от двореца Кенсингтън, Кралската фондация и Центъра за ранно детство.

Твърди се, че принцът е бил удовлетворен да види, че принцесата стартира да се ангажира с работата и плановете, които са значими за нея, и ще продължи да се концентрира върху поддръжката на нея и децата си, до момента в който извършва личните си публични отговорности. Публикуваната фотография е направена от Мат Портеъс, с цел да отрази любовта й към природата, която поддържа нейното възобновяване. От януари и крал Чарлз, и снаха му Кейт са диагностицирани с рак и са принудени да отделят време от публичните си отговорности.

Оттогава крал Чарлз се върна към понижен график на публични отговорности, в това число пътешестване до Нормандия за 80-ата годишнина от Деня D по-рано този месец. Но Кейт не е виждана обществено от март, когато разкри диагнозата си рак във видеообръщение към нацията. Принцесата спря всички обществени изяви, откакто разгласи диагнозата си рак и претърпя сполучлива „ планувана коремна интервенция “ през януари.

През март тя разгласява видео изказване, в което благодари на обществеността за тяхното „ схващане “, до момента в който се възвръща от интервенция. Тя изясни: „ Бяха необикновено сложни месеци за цялото ни семейство. През януари претърпях тежка коремна интервенция в Лондон и по това време се смяташе, че положението ми не е раково. Операцията беше сполучлива. Изследванията след интервенцията обаче откриха рак. Ето за какво моят медицински екип ме посъветва да се подложа на курс на превантивна химиотерапия и в този момент съм в ранните стадии на това лекуване. Това, несъмнено, пристигна като голям потрес... "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР