Деян Славчев - Део с откровен разказ за кокаин, марихуана,

...
Деян Славчев - Део с откровен разказ за кокаин, марихуана,
Коментари Харесай

Део разказа за дрогата и пиенето

Деян Славчев - Део с прям роман за кокаин, марихуана, екстази и алкохол и за лъжливото благополучие, което носят. За ръба, на който те слагат и пъкъла, в който те вкарват, без даже да си схванал.

„ В момента съм татко, на първо място брачен партньор, и това е главният приоритет. Дълго време си споделях „ Боже, гледай към теб някакви супер надарени хора”. И светлината се насочва в избрани моменти все към мен. И ми беше извънредно неловко. Минаха 20 години и това безусловно ме изяждаше и ме унищожаваше в избрани моменти. Много страдах за това”, споделя той в ефира на Нoва телевизия.

Део описа за лъжливото благополучие на опиатите.

„ В началото в никакъв случай не съм считал, че нуждая се от тях. Аз си бях зареден, ухилен, радвах се на всичко. И доста постоянно хората са ме питали на какво съм, отговарях - на нищо. Наркотиците бяха сериозна част от живота ми в продължение на може би над 10 години. Осигуряваха ми благополучие за малко - лъжливо”, прибавя той.

Всичко почнало, до момента в който бил барман. Имал сътрудник, който го видял, че се уморява. „ И ми сподели, че има едно хапченце, което ще ми даде. Оказа се, че го взимат спортисти, трениращи в зала - нещо като допинг. Това може би беше малката врата. Тогава пристигнаха и другите неща”, споделя Деян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР