Deutsche Bank (Дойче Банк) няма да прави бизнес в бъдеще

...
Deutsche Bank (Дойче Банк) няма да прави бизнес в бъдеще
Коментари Харесай

Deutsche Bank готви страшен удар по Тръмп

Deutsche Bank (Дойче Банк) няма да прави бизнес в бъдеще с американския президент Доналд Тръмп или неговите компании след смъртоносното нахлуване на неговите поддръжници в Капитолия, оповестява „ Ройтерс”, базирайки се на обява в „ Ню Йорк Таймс”.

Deutsche Bank е най-важният заемодател на Тръмп, с към $340 милиона заеми, отпуснати на Trump Organization, която сега се ръководи от двамата му синове. Американският вестник цитира източник, осведомен с проектите на компанията.

Говорител на Deutsche Bank отхвърли коментар. Кристиана Райли, началник на американските интервенции на банката, осъди насилието през предходната седмица в Капитолия, когато поддръжници на Тръмп нахлуха в Конгреса в опит да осуетят избирането на демократа Джо Байдън за президент.

Deutsche Bank търси способи да приключи връзките си с Тръмп след изборите в Съединени американски щати, защото се уморява от отрицателната гласност, произлизаща от тези връзки. Броени дни остават до предаването на властта в Белия дом на новия президент на страната - Джо Байдън. На 20 януари демократът би трябвало да встъпи в служба. Засилени са ограниченията за сигурност във Вашингтон и в други градове на Съединените щати, защото е допустимо да се стигне до нови конфликти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР