Десислава Кирова, по-известна като Дейзи Ланг, бивша професионална боксьорка, трикратна

...
Десислава Кирова, по-известна като Дейзи Ланг, бивша професионална боксьорка, трикратна
Коментари Харесай

Супершампионът Дейзи Ланг с прочувствена благодарност към бизнесдамата Маринела Арабаджиева


Десислава Кирова, по-известна като Дейзи Ланг, някогашна професионална боксьорка, трикратна международна шампионка по бокс в три разнообразни категории, единствената българка в боксовата " Зала на славата " още веднъж е посетител на хотел Marinela Sofia.

Днес тя чества своя рожден ден и получи покъртителен жест от бизнес дамата Маринела Арабаджиева. В трогателно видео тя й благодари персонално за прелестното отношение и грижа по времена престоя си.
-->


След слизането си от кръга, Дейзи се изявява като актриса, взе участие в няколко холивудски продукции и в много реклами. Живее в Съединени американски щати към този момент над 10 години.

Десислава Кирова, известна с псевдонима си Дейзи „ Лейди “ Ланг, е някогашен професионален боксьор, първата българка международен първенец в този спорт. Тя е печелила купите в 3 разнообразни теглови категории: петел, супер петел, а също и супер муха на WIBF. Преди да стартира кариерата си в бокса, тя е международен първенец по кикбокс през 1994 година и по карате през 1995 година. Професионалната й боксова кариера продължава от 1996 до 2004 година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР