Десетилетия наред BMW създава качествени луксозни автомобили, проектирани с внимание

...
Десетилетия наред BMW създава качествени луксозни автомобили, проектирани с внимание
Коментари Харесай

Топ пет на най-добрите BMW автомобили

Десетилетия наред BMW основава качествени първокласни коли, проектирани с внимание към детайла и с набор от първокласни варианти. Това разреши на компанията да се утвърди като една от най-уважаваните и ценени от водачите.

Характеристиките, наред с атрактивния дизайн, направиха BMW-то класическо возило, признак на високата класа и движимост, с която може да се гордееш.

Въпреки че BMW са по-скъпи от множеството други марки в своя клас, те оферират авторитет, който не се среща в други коли с сходни характерности.

Шофирането на BMW е знак на статус и доста купувачи са подготвени да похарчат малко повече, с цел да го имат. Днес BMW предлага многообразие от стилове от високопроизводителни седани до първокласни SUV. Затова сме решили да ви срещнем с петте най-хубави BMW-та, които историята познава, написа Slash Gear.  

BMW M6 Cabrio

M6 Cabrio бе показано за първи път през 2012 година Колата предлага топ композиция от външен тип и мощ и се нарежда сред спортна кола и роудстър. Отличава се  с нападателна позиция начело, което я разграничава от другите возила в серията.

M6 Cabrio има подчертана предна ризница. Салонът е от кожена тапицерия и внушава разкош. Тъй като колата е високоскоростна, предните седалки са подсилени. Така пасажерът и водачът се усещат по-комфорто по време на стръмни и внезапни завои.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Bmw m6 Cabrio (@bmw_m6_cabrio)

Автомобилът е оборудван с 4,4-литров туин-турбо V8 мотор с непосредствено впръскване на гориво. Може да разчитате на 560 конски сили и оптималната скорост от 305 км в час.

2011 BMW 1M Coupé

Не доста коли имат капацитета да се трансфорат в икони, незабавно откакто се появят на пазара. През 2011 година този модел несъмнено не можеше да се дефинира като нормален.

Той е с компактни размери, супер лек, само че и мощен. Затова бързо завоюва сърцата на феновете на BMW-та.
 
     View this post on Instagram                      
A post shared by BMW ///1M Coupé E82???????? (@1mcoupebmw)

 

Само за една година са продадени 6 331 бройки! Интересен факт е, че в BMW са възнамерявали да произведат единствено 2 700 екземпляра. Поръчките обаче заваляват.

2016 BMW M2

Светът вижда за първи път BMW M2 в известната видео игра " Need For Speed: No Limits " през 2015 година Година по-късно тя излиза на пазара.

За купувачите колата беше показана на Северноамериканското интернационално автомобилно ревю.
 
       View this post on Instagram                      
A post shared by @carroadshowpictures

M2 е модел с две порти, който обезпечава безкомпромисна продуктивност и безспорно е на равнище. С него може да ускорите до 100 км/ч единствено за 4,5 секунди.

Максималната скорост на колата е лимитирана до 249 км/ч, само че тези, които желаят спомагателна тръпка, могат да изберат опционалния шофьорски пакет, който покачва оптималната скорост до 270 км/ч.

2018 BMW M5

Този първокласен състезателен седан е фантазия за мнозина. Без подозрение е едно от най-хубавите създание на немския производител. Изключителна мощност и продуктивност, запечатващ се в съзнанието дизайн, комфорт на ултра равнище.
 
       View this post on Instagram                      
A post shared by BMW M5 competition (@com5ition)

 

Известен като F90 в термините на поколението на BMW, моделът е първият в своето семейство, който има режима за задвижване на четирите колела " M xDrive " като стандарт, осигуряващ оптимално систематизиране на въртящия миг към всяко колело и дейно потребление на своите конски сили в разнообразни терени.

Този режим предлага преживяване като на писта — свирене на гуми, дрифт и така нататък

BMW M8 Gran Coupe

Представяме ви седана на BMW с най-агресивната визия.

M8 Gran Coupe е купе с четири порти от високопроизводителната серия 8. За разлика от сродните си разновидности, които се оферират единствено в модели с две порти, M8 Gran Coupe е по-практичен избор поради по-дългото междуосие и без компромис с мощността.
       View this post on Instagram                      
A post shared by BMW M8 Gran Coupe Competition (@bestofbmwmgmbh)

Дизайнерите на немския колос са работили амбициозно, с цел да трансфорат най-хубавия вид в най-хубавата кола в гамата и са го създали извънредно добре (чрез Car and Driver).

M8 Gran Coupe форсира до 100 км/ч самичък единствено за 2,7 секунди и “ръмжи ” с туин турбо мотор V8 с 617 к.с.
 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР