Депутатите гласуваха назначението на нов секретар на Народното събрание -

...
Депутатите гласуваха назначението на нов секретар на Народното събрание -
Коментари Харесай

Сричащият син на кмета Поли стана секретар на Народното събрание |

Депутатите гласоподаваха назначението на нов секретар на Народното събрание - Стефан Апостолов от ГЕРБ, който се прочу с това, че изпитваше усложнения при четенето на текста по законопроект в 44-ото Народно заседание. 

Синът на кмета на Симитли Апостол Апостолов беше  и на трите парламентарни избора предходната година и влезе в Народното събрание от квотата на ГЕРБ за 1 МИР Благоевград. На последните парламентарни избори Стефан Апостолов беше финален в листата на ГЕРБ в региона - чак на 22 място, само че събра рекордните 6852 преференции и пренареди листата. 

На изборите през юли той получи 6275 преференции, отново пренареди листата и още веднъж стана втори. Абсолютен връх обаче сложи той през април, когато получи над 9000 преференции и измести лидера на листата.

Депутатите гласоподаваха и Димитър Данаилов Недялков от " Продължаваме промяната ",, да стане член на Комисията по труда, обществената и демографската политика и Комисията за директното присъединяване на жителите и взаимоотношението с гражданското общество. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР