Обвиняемият за нанесен побой с причинена средна телесна повреда Емилио

...
Обвиняемият за нанесен побой с причинена средна телесна повреда Емилио
Коментари Харесай

Тежък удар! Арестуваният Емилио от „Екофрут“ поиска свобода, съдът във Враца го поряза

Обвиняемият за нанесен побой с породена междинна телесна щета Емилио Емилов от Враца остава зад решетките, научи извънредно организация BulNews.
Задържаният в следствения арест към Врачанския затвор млад мъж през вчерашния ден се яви пред Окръжния съд в опит да бъде изменена мярката му за неотклонение. Прави му чест на дългогодишния магистрат Лидия Крумова, че устоя на големия напън да разреши на маминото синченце да се прибере у дома и го остави зад решетките.
Припомняме, че Емилио Емилов е с тежки обвинявания след всеобщ пердах в центъра на Враца. За хулиганските му осъществявания заяви единствено организация BulNews, до момента в който останалите медии от „ Храма на обречените “ се снишиха пред финансовата мощност на неговия татко Емил Марков.



Емилио Емилов нашумя във Враца през последните 2 години. Самозабравилият се юноша мина през дело за посегателство на служители на реда и съглашение с прокуратурата за шофиране след използването на кокаин. Куриозното е, че по документи той работи на трудов контракт в " Екофрут " и дава отговор за техническите прегледи на тировете и тяхното безвредно потребление.





Прави усещане, че откакто той беше вкаран в ареста на пандиза, в града няма нито един пердах. Това може и да е инцидентно, само че в обществото битува мнението, че по-скоро е поради неналичието на един от сериозните дразнители измежду младите Емилио Коката.
Вероятно и това е натежало в преценката на уважаваната съдийка Лидия Крумова и тя да вземе решение буйният юноша да бъде оставен зад решетките в името на спокойствието на жителите. Врачани се надяват Емилио от „ Екофрут “ да получи обективна присъда и по този начин побоищата по улиците да останат в предишното колкото се може по-дълго.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР