Обвиняемата за убийството на зет си Пейо Красимира Трифонова не

...
Обвиняемата за убийството на зет си Пейо Красимира Трифонова не
Коментари Харесай

Разследване на Lupa.bg: Бившата шефка на Митниците ли е гасила цигара в окото на тъщата на Пейо?!

Обвиняемата за убийството на шурей си Пейо Красимира Трифонова не е претърпявала произшествия в килията. Арестантка не е гасила цигара в окото на някогашната дипломатка, както твърди нейният юрист Димитър Вълков, нито пък е била бита. Това обявиха пред Lupa.bg от Министерство на правораздаването.
 



Красимира Трифонова

В момента съкилийничка на Красимира Трифонова е някогашната шефка на „ Митниците ” Петя Банкова. Ако изказванието на адв. Вълков беше правилно, излиза, че митничарката е гасила цигара в окото на някогашната консулка в Тайланд. Дори това да е станало преди нейното настаняване при ексдипломатката, щеше да има крясъци и писъци, които нямаше по какъв начин да останат незабелязани от надзирателите. Без обзор и лекуване от доктор също нямаше по какъв начин да мине.

Според източници на медията от Министерство на правораздаването Красимира в действителност страда от голям брой болести. Днес адв. Вълков по време на пледоариите си приказва за тях: Красимира има тремор, загуба на слух, намаляване с повече от 25 кг, загуба на съгласуваност, изчезнало зрение, хипертония.

Заподозряната за убийството на Пейо изясни в съда, че приема по 15-20 таблетки дневно. Тя се оплака, че лекарите, които я преглеждали неглижирали нейното положение, а старата ѝ майка, която е на 86 години, обикаляла да търси медици. 

Прокурор Виолета Желева опонира, че Трифонова е била преглеждана неведнъж, водена е в частни клиники, посочени от нея и също така ѝ е назначена съдебномедициска експертиза, с цел да откри какво ѝ е положението.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР