Денят вещае по-чести конфликти, спорове и дори прекъсване на отношения.

...
Денят вещае по-чести конфликти, спорове и дори прекъсване на отношения.
Коментари Харесай

Награди, късмет и приятни изненади за 4 зодии днес

Денят вещае по-чести спорове, разногласия и даже спиране на връзки. Особено с напрежение ще бъде в фамилните връзки за родените под знака на Козирог, Телец или Дева.

Битовите проблеми, които ще зародят през днешния ден, ще се нуждаят от доста повече време за разрешаване.

Неделя обаче ще бъде удобен ден за пътешестване както в страната, по този начин и в чужбина.

Овен

Романтичните връзки през този ден са спокойни. Благоприятно време за слагане на киселото зеле и за консервиране. По всяка възможност имате много непродължителни пътувания, включително и по работа.

Овните, работещи в спортния и развлекателен бизнес или занимаващите се с продажбата на машини, механизми или коли, имат положителни приходи.

Телец

Днес ви чакат доста приятни изненади и ненадейно другарство. Възможно е да осъществите тези фантазии, които напоследък не са ви напускали.

Използвайте свободното си време за обмислянето на от дълго време висящите каузи.

Възможни са внезапни скокове – от безпричинно сребролюбие до разсипничество. Трябва вярно да разпределяте парите си.

Близнаци

Звездите ви предлагат да не настоявате на своето мнение. Проявете предвидливост и умеенето да намерите компромисно решение – това е единственият метод да избегнете скарването с обичания човек.

През втората половина на деня са вероятни неприятности при общуването с родственици. Възможно е да ви се наложи да удържате салдото сред ползите в персоналния и публичен живот.

Възрастните Близнаци би трябвало да ревизират плановете по всички действия и покупки.

Рак

Препоръчва ви се да контролирате страстите си, защото вашата пристрастеност може да изплаши обичания ви човек. Благоприятен ден за срещи, фамилни празници и посрещане на посетители.

По-добре е да прекарате този ден отвън селището, на вилата и е удобна физическата интензивност.

Възможни са приятни изненади, дарове, награди и хонорари.

Лъв

Лъвовете могат да бъдат въвлечени в любовни връзки, които с изключение на проблеми и разочарования, нищо друго няма да донесат. Всякаква настъпателност във връзка с близките, засегнатост и блян към доминиране може да се извърнат срещу вас.

Лъвовете-студенти не би трябвало да злоупотребяват алкохола – вероятни са проблеми в деканата или с органите на реда.

Свойствената ви благотворителност, граничеща с разточителство, може да стане причина за затруднения в комерсиалните покупко-продажби – би трябвало да сте внимателни.

Дева

Прекомерната надменност може да стане причина за разочарования и обиди. В фамилните си връзки би трябвало да сдържате пристрастеностите, защото обстановката може да излезе отвън надзор.

Важното е да си отпочинете добре и да наберете сили за идващите дни. Денят е неподходящ за оформянето на документи и решение на въпросите за завещание.

Везни

Главното е да запазите вътрешното си равновесие и да се оградите против всевъзможен жанр пристрастености и суетност. Не би трябвало да пренебрегвате ежедневните си отговорности.

През втората половина на деня е допустимо да получите неприятно уведомление, което да ви принуди да измените проектите си за вечерта.

За вас е елементарно да печелите пари със личните си гении, а не на деловото занятие.

Скорпион

Ден на обич и откриване на креативния капацитет. Творческите персони, родени под този знак, са способни да доставят на обичаните си хора огромно наслаждение.

Този ден е удобен за проявяването на състрадание, помощ и лекуване. Бъдете изборни при общуването и се придържайте към здравословния метод на живот.

Денят е удобен за покупки и търговски интервенции.

Стрелец

Този ден пред вас се открива късмет да поправите неточности, позволени в предишното. Но още веднъж е допустимо да зародят проблеми в връзките ви с близките. Това просто е вписано в характера ви.

Несъгласията може да бъдат по всеки мотив, когато те са на обратно мнение. Не е изключено от това да последва изясняване на връзките.

Козирог

Не мислете, че смирението и подчиняването на личните ползи на обичания човек са симптом за вашата уязвимост и неплатежоспособност. Използвайте всеки късмет за основаването на атмосфера на доверие и взаимопомощ в фамилията.

Направете си дребен фамилен празник. Не се стискайте за благодарности и дарове.

Водолей

През първата половина на деня известно бързане и домашни грижи могат да доведат, в фамилиите на Водолеите, до взаимно неспокойствие в връзките с близките, само че вечерта настроението се усъвършенства.

Енергичността и оптимизмът ви оказват помощ да сте неотразими в очите на представителите на противоположния пол.

Звездите предлагат да сте по-скромни в желанията и упоритостите си. Не планирайте нищо грандиозно. Предложението за лека облага би трябвало да ви накара да бъдете нащрек.

Риби

Не би трябвало да посвещавате в своите секрети не напълно надеждните хора, защото може да привлечете върху себе си вниманието на недоброжелателите. Постарайте се да се въздържате от внезапни думи и неспокойствие.

Полезно е да преразгледате връзките си със съседите. По-добре е да прекарате този ден на вилата, където постоянно има нещо, с което да се захванете.

Не приемайте предложенията за леки приходи.

Източник dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР