Демократична България-Варна не разпознава своите ценности в нито един от

...
Демократична България-Варна не разпознава своите ценности в нито един от
Коментари Харесай

ДБ-Варна не разпознава своите ценности в нито един от двамата кандидати

" Демократична България-Варна не разпознава своите полезности в нито един от двамата претенденти за балотажа “, е решението на обединяването в морската столица, написа OFFnews.

``
реклама

„ Хората, които гласоподаваха за нас чакат избрана качествена смяна във Варна, която съгласно нас не може да се осъществя нито от един от двамата претенденти. Ние призоваваме варненци да гласоподават съгласно съвестта и убежденията си. Нашите симпатизанти са интелигентни и кардинални хора и ние сме сигурни, че те ще постъпят, както намерят за вярно.

Благодарим на всички симпатизанти на Демократична България за поддръжката на претендентите за кмет и общински съветници и бихме желали да изразим задоволството си от екипната работа на двете партии.

Това е единствено началото. Оттук нататък ще покажем, че смяната е допустима и ще разчитаме на дейните варненци да се включат в работата на Общинския съвет. Варна сподели, че има потребност от прогресивно мислене и визионерство, от това да бъдат чути концепциите на разнообразни общности. Ние сме уверени, че е допустимо да се приложи директното присъединяване на жителите в демократичните процеси и ще работим за това “, се споделя в пзицията на Демократична България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР