Началникът на главното кадрово управление на руското военно министерство генерал-лейтенант

...
Началникът на главното кадрово управление на руското военно министерство генерал-лейтенант
Коментари Харесай

Чистката на върха в Русия продължава: Арестуваха главния кадровик на армията ген.-лейтенант Юрий Кузнецов

Началникът на основното кадрово ръководство на съветското военно министерство генерал-лейтенант Юрий Кузнецов е бил задържан. Това заяви следената напълно от Кремъл съветска държавна осведомителна организация ТАСС. " Генерал-лейтенант Кузнецов е арестуван като обвинен в закононарушение. Разследването на случая се прави от Главното военно следствено ръководство на Следствения комитет на Руската федерация мярка за генерала задържане под стража ", гласи казаното от източник от правоохранителните органи пред ТАСС.

Съгласно подадената информация, в офиса на Кузнецов е осъществен обиск, обискирана е и къщата му. Не е ясно обаче защо е бил задържан и какво е обвиняването против него, в случай че има публично такова. 

Кариерата на Кузнецов От 2010 година до 2023 година Кузнецов е шеф на 8-мо ръководство на генщаба на съветската войска. Този орган се занимава с въпросите на службата за запазване на държавната загадка в съветското военно министерство. Както се показва на уеб страницата на министерството, Кузнецов е назначен на длъжността шеф на Главното ръководство на личния състав на съветското военно министерствопрез май 2023 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР