„Демократична България” никога не е била толкова мобилизирана, колкото е

...
„Демократична България” никога не е била толкова мобилизирана, колкото е
Коментари Харесай

Атанасов: Румен Радев политически не е независим. Той представлява левите хора и БСП

„ Демократична България” в никакъв случай не е била толкоз мобилизирана, колкото е в този момент ". Това съобщи в предаването „ Събуди се” Атанас Атанасов.

„ Винаги ще има единици, които не са удовлетворени, не са получили това, което са очаквали. Решенията при нас се взимат демократично”, съобщи още той, като по този начин отговори на обвиняванията против него, че еднолично е сменил лидера на листата в 24 МИР - Цецка Бачева.
„ В тази тежка борба би трябвало да извадим най-боеспособните”, сподели Атанасов.

Той отхвърли да разяснява кого ще поддържат Демократична България, в случай че до балотаж стигнат Румен Радев – Анастас Герджиков.

„ Имаме си наша двойка - Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе. Тези хора са извънредно качествени”, сподели Атанасов.

„ Президентът Румен Радев политически не е самостоятелен. Той съставлява левите хора и БСП”, уточни съпредседателят на „ Демократична България”.

Според него е значимо кои ще бъдат първите две политически сили, които ще получат мандат за сформиране на държавно управление. От „ Демократична България” нямало да позволен в държавно управление, в което те вземат участие, да има членове на някогашната Държавна сигурност. Не е изключена коалиция с Българска социалистическа партия на този стадий.

„ Не би трябвало да се позволява в една коалиция да влизат ГЕРБ и ДПС”, сподели още Атанас Атанасов. Той желае да види и програмата и на „ Продължаваме промяната”.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР