Демократична България има много силен потенциал да подкрепи едно управление

...
Демократична България има много силен потенциал да подкрепи едно управление
Коментари Харесай

Мнозинство на промяната няма да има

" Демократична България " има доста мощен капацитет да поддържа едно ръководство на смяната, да бъде мощ за смяната. Реалността е, че ние се явихме на предходните избори с искане за мандат от жителите, само че те се произнесоха.

Мнозинството от жителите гласоподава за смяна, само че разпореди задачата за смяна на " ИТН ". Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " водачът на " Демократична България " Христо Иванов.

" Ако Има Такъв Народ тръгнат към осъществяване на идея за ръководство, т.е. това значи идея и избрани фигури, тези диалози биха станали доста по-ясни и в този смисъл моят апел е да се направи подобен опит ", сподели Иванов.

По думите му шестте минали парламентарни дни са посочили, че " болшинство на смяната не може да се чака ".

По думите му " Демократична България " ще постави всички нужни старания за сформиране на държавно управление. Според Христо Иванов значимото е това държавно управление да е на смяната, тъй като по думите му болшинството от българските жители дали своят вот за смяна.

" Мандатът отива при Има Такъв Народ, сътрудниците би трябвало да създадат концепцията по какъв начин би трябвало да се случи това от тяхна позиция ", сподели Иванов.

" Ние от " Демократична България " е значимо да кажем, че сме подготвени с градивно изпитание в това отношение, без да слагаме някакви ограничаващи условия, несъмнено, това не значи, че ние при всяко изискване ще сме съгласни да подкрепим всяко ръководство. 

По думите му в сегашната обстановка е мъчно да се приказва за смяна, тъй като " новите партии, тези партии, които се идентифицираха като тези партии на митинга, нямат болшинство в този парламент и ще би трябвало да търсят поддръжка от някои от систематичните досегашни политически играчи, което върви с избрани негативи ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР