Дарение от 10 хиляди лева от бюджета на разградската община

...
Дарение от 10 хиляди лева от бюджета на разградската община
Коментари Харесай

PR с трупове: Дарение за Турция минава през касата на ДПС

Дарение от 10 хиляди лв. от бюджета на разградската община Лозница в помощ на потърпевшите от земетресението в Турция ще бъде преведено по сметка на Движение за права и свободи. За грозния партиен пиар на гърба на над 35 000-те жертви на труса заяви БНР.

Решението за дарението е взето през вчерашния ден на съвещание на Общинския съвет с 9 гласа на Движение за права и свободи.

Съветниците от ГЕРБ се въздържали, а Александър Калинов от „ Демократична България “ дал своя вот срещу. По-късно Калинов обяснил пред Радио Шумен, че ще апелира решението от сесията пред регионалния шеф на Разградска област. Причината е, че парите ще бъдат преведени по сметката на Движение за права и свободи.

Реклама

От своя страна вносителят на предлагането – кметът на Община Лозница Севгин Шукри обяснил, че парите ще отидат в сметката на Движение за права и свободи и това е обикновено, тъй като кметът бил представител на тази партия…

Никой от локалната администрация не е прецизирал и от кое перо в бюджета ще бъдат взети тези средства.

Общинският съвет в Лозница се състои от общо 17 съветници от три политически сили: Движение за права и свободи (10), ГЕРБ (6) и „ Демократична България “ (1).

„ Дневник “ напомня, че от няколко дни водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ изяснява, че структурите на партията по места са мобилизирани за събиране на помощи за потърпевшите от мощните трусове в Турция, лишили живота на над 35 хиляди души.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР