Дълго проточилата се сага около възможността австрийският гуру Вили Рутенщайнер

...
Дълго проточилата се сага около възможността австрийският гуру Вили Рутенщайнер
Коментари Харесай

Ще има ли нов силен човек на Герена?

Дълго проточилата се сага към опцията австрийският гуру Вили Рутенщайнер да стане новият състезателен шеф на Левски и да се заеме с развиването на клуба като цяло, би трябвало да завърши дефинитивно през днешния ден.

В рамките на работния ден експертът би трябвало да даде отговор на въпроса какъв е изборът му - да работи при " сините " или да одобри офертата за същия пост, само че в националния тим на Израел.

Медиите в близкоизточната страна са безапелационни - ултиматумът към него изтича през днешния ден, тъй като се е забавил прекомерно доста с отговора си. А там имат незабавна потребност от решение по проблема с назначението на нов селекционер на представителния отбор.

Сигналите от локалните издания за развръзката на сагата са разнообразни. Според вестник " Маарив ", Рутенщайнер на процедура се е съгласил да одобри израелската оферта, до момента в който съгласно уеб страницата " One " е точно противоположното - прекомерно дългото отсрочване на диалозите е изтощило търпението на израелците и те са подготвени да продължат напред с различен вид.

Всички медии в страната обаче са единомислещи в едно - ултиматумът изтича през днешния ден и отговор би трябвало да има в границите на деня. Ако отклони израелската оферта, именитият австрийски експерт, построил куп международни звезди, ще дебаркира на " Герена ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР