Главният мениджър на съдийската комисия към БФС - Стоян Алексиев,

...
Главният мениджър на съдийската комисия към БФС - Стоян Алексиев,
Коментари Харесай

Стоян Алексиев: Несериозно е да се твърди, че дадени съдии са абонирани за конкретни отбори

Главният управител на съдийската комисия към БФС - Стоян Алексиев, взе участие в конференцията на реферите преди финала за Sesame Купа на България.

Двубоят сред Лудогорец и Ботев (Пловдив) е в сряда от 19:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Алексиев съобщи, че е меко казано несериозно да се твърди, че дефинира съдии имат абонамент за мачовете на някои тимове. Той приказва и за съдийството при шампионската победа с 3:1 на Лудогорец против ЦСКА.
 Драганов преди финала: Готови сме! Пределно мобилизирани!
Драганов преди финала: Готови сме! Пределно мобилизирани!

Ето какво добави

" Смятам, че е меко казано несериозно, че избрани съдии имат абонамент към някои от тимовете. Кой, в случай че не интернационален арбитър да бъде назначен за финала за Купата или за огромно дерби. Нормално е да бъде назначен един от най-опитните съдии. Сега мачовете са много на постоянно. Разделиха се тимовете на плейофи. Нормално е да има повече дербита. Най-добрите съдии са назначавани на най-големите мачове ", сподели Алексиев.

" Лудогорец - ЦСКА всички видяхме, че имаше две ВАР намеси, което значи, че основният арбитър е позволил две неточности, които са поправени. Няма какво повече да се твърди. Нито една от грешките не е повлияла на крайния резултат, което е най-важното в последна сметка ", добави той.
 Сватбата: Ние сме съпорт на съдиите на терена
Сватбата: Ние сме съпорт на съдиите на терена

" Благодаря за доверието "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР