Главният съдия на предстоящия финал за Sesame Купа на България

...
Главният съдия на предстоящия финал за Sesame Купа на България
Коментари Харесай

Драганов преди финала: Готови сме! Пределно мобилизирани!

Главният арбитър на идния край за Sesame Купа на България Драгомир Драганов даде конференция. Двубоят сред Лудогорец и Ботев (Пловдив) е в сряда от 19:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ". 

" Имаме привилегия, наслаждение и чест да сме съдии на най-големия мач за сезона в България. Няма място за недоволство. Искам да изкажа признателност за доверието от Съдийската комисия. Сигурен съм, че моят екип ще даде всичко от себе си да се получи футболен празник.

При нас паузите нормално са къси. След края на сезона имаме една седмица и започваме да се приготвяме за новия сезон - за евротурнирите и шампионата. Ще стартират по време на Европейското. От 25 години съм арбитър. Този темп всяка година е еднакъв. Не мога да кажа, че ще ми повлияе паузата.

Генерална подготовка преди два месеца (когато още веднъж свири Лудогорец - Ботев Пд)? Не съм си мислил, че ще съм на финала. Следя всички мачове в шампионата. Не единствено в тези, в които вземам участие. Това е част от нашата подготовка. Ние изучаваме футболистите, тактики и всичко належащо да сме сполучливи. Със сигурност утрешният мач ще е доста по-различен. Готови сме. Моят екип ще е оптимално мобилизиран, тъй че на терена да се реши носителя на Купата с футболни причини ", сподели Драганов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР