Чували сте израза “Бъдете това, за което сте родени“, и

...
Чували сте израза “Бъдете това, за което сте родени“, и
Коментари Харесай

Просвещението

Чували сте израза “Бъдете това, за което сте родени “, и задавали ли сте си въпроса имам ли някакви ограничавания за това какъв брой високо мога да се прицеля? Отговорът е елементарен! Вие сте способни да постигнете всичко, което си поставите за цел. Можете да си поставите каквато цел желаете и да съумеете да я постигнете.

Небето в никакъв случай не е било границата!

Всички сме чували понятието „ реалистични цели “. Но сега, в който приемете разделянето на реалистичното и утопичното, тогава се ограничавате. Предполагаемият натурализъм е границата на стерилното въображение на обществото, в което живееш.

Това е огромна неистина!

Нека разгледаме концепцията за вероятността. Перспективата е всичко, което можете да бъдете, само че към момента не сте станали. Това е всичко, което можете да постигнете, само че към момента не сте постигнали. Това е „ спящата “ дарба!

 Бъдете това, за което сте родени!

Помислете за оплодената яйцеклетка. Тази единствена клетка има способността да образува всяка част от тялото. Всяка клетка от мозъка до ноктите на краката може да се образува от тази единствена клетка. Динамиката ѝ е в действителност шокираща. Ти си тази клетка!

Подобно на оплодената яйцеклетка, човешкият разум има безграничен капацитет. Той може да сътвори всичко, което пожелае. Човекът е на земята от хиляди години и все пак всеки ден открива и основава всеки ден. Невъзможно е да се изчерпи креативната мощ на нашия разум, чиято работа остава огромна мистерия даже за днешната просвета. Но даже и да не разбираме функционалността му, не можем да отречем силата му.

Силата е във вас

Вашият най-полезен инструмент е вашият разум. Отговорът на въпроса “кое е реалистично и кое е постижимо ” се крие в съзнанието ви. Ако мозъкът ви одобри, че нещо е постижимо, то той ще откри метод да го реализира.

 Бъдете това, за което сте родени!

“Човек може да реализира всичко, за което си намисли и в което има вяра. ” Това са безсмъртните думи на Наполеон Хил, който в действителност е схванал, че „ няма ограничавания с изключение на тези, които сами си слагаме “.

Вашият капацитет е стеснен единствено от вашето мислене.

Това, което е невероятно за теб, е разходка за някой различен. Всичко е в мозъка ти! Имате силата и способността да постигнете всичко, само че сериозният въпрос, на който би трябвало да отговорите, е “Какво желаете от живота си? ”

Помислете за опциите!

Преди да започнете да се чешете по главата си и да се оправдавате, помислете за следното. Ако парите не бяха спънка, какво бихте желали от живота? Ако цялото познание и благосъстояние на земята бяха във вашите ръце, какво бихте желали? Дори да притежавате всички материални богатства на света, е доста малко евентуално да намерите трите цели, към които да сте изцяло буйни, и на които да посветите всеки час от живота си. Така че там е казусът, не във опциите, а в метода на мислене.

Вашето виждане е лимитирано от вас самите.

Проблемът е, че множеството хора в действителност не знаят какво желаят. И това главно е грешката на образованието, защото то е взело неограничения им капацитет и го е притиснало в дребни, лимитирани трофеи като „ юрист, доктор, артист, счетоводител и така нататък “

 Бъдете това, за което сте родени!

Няма значение каква купа ще ти наложат. Това, което би трябвало да направиш, е да се освободиш от нея. Ти не си това, което правиш! Вие практикувате медицина, само че не сте доктор! Вие пеете, само че не си артист! Вие сте създание с безграничен капацитет, което е решило краткотрайно да се занимава с специалността, която практикува.

Култивирайте мозъка си!

Погледнете надълбоко в себе си и прегледайте метода си на мислене. Обществото не харесва хората, които вървят напред, тъй като това излага на показ лимитираното им усещане и плитък взор. Ето за какво посредствеността е изцяло допустима и в действителност е същинската цел на разпоредбите на обществото, в което живеем. Ако желаете повече, значи сте утопист, вманиачен или просто нещо не е наред с вас.

Решението е пред вас… в случай че желаете да постигнете нещо,

което никой не е реализирал до момента. Направете нещо, което никой не е правил! Истинската химера е, че хората се пробват да осъществят фантазиите си, съгласно диктата на обществото. Но както казахме, най-голямата фантазия на всяко общество е да стане дисциплиниран, средностатистически жител.

 Бъдете това, за което сте родени!

Намерете своя личен път…

Забравете управляващите, забравете утъпкания път и проправете своя личен път! Потърсете надълбоко в себе си каква е вашата податливост. Кое е вашето прикрито богатство, което чака да бъде намерено. Не го оставяйте да се изгуби. Добавете собствен личен дребен камък към съществуването!

Изградете своя подтик, като предизвикате себе си да израснете оттатък рестриктивните мерки, избрани от финансираните милиардери каналджии, с цел да запазят контрола. Правете това, за което сте родени да постигнете.

В умозаключение, изтъквам някои мъдри думи от Мариан Уилямсън

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР