Задавали ли сте си въпросът дали е възможно да се

...
Задавали ли сте си въпросът дали е възможно да се
Коментари Харесай

Просвещението

Задавали ли сте си въпросът дали е допустимо да се сътвори електричество от пирамида? В интернет има много препратки към разработките и изобретенията на разнообразни откриватели, които сякаш са основали генератори, които черпят сила от космоса.

Това са най-известните „ устройства “. Неслучайно сложих думата в кавички, защото… Няма точни доказателства за тяхното дейно деяние. Да, и допустимо ли е те да работят на правилата на актуалната физика? Етерът във физиката е псевдонаука. А в актуалните модели на космоса няма от кое място другаде да се черпи сила.

 Електричество от пирамида. Технологията на Томас Травегер

Въпреки че това не е напълно правилно.

Последната оригиналност по тематиката FTG (безгоривни генератори) е неутриноволтаичната технология. Това е, когато графеновите плочи преобразуват цялата радиация, която ги удря (включително инфрачервени и радиовълни) в електричество. В дребна кутия можете да поставите доста плочи със пластове графен, способни да генерират киловати електричество.

За тези, които се интересуват, ето видео с разработчика:

В интернет има още един откривател, който показва, по какъв начин може да се сътвори

Той показва просто устройство, ситуирано в пирамидална конструкция през 2006 година

Може би самата железна пирамида не е обвързвана с устройството.

Това е единствено похлупак и пояснение, че силата се черпи от пирамидата като конвертор на някакъв поток. Но може би тази форма в действителност трансформира нещо в пространството. Не единствено античните са строили пирамидални структури.

 Електричество от пирамида. Технологията на Томас Травегер

Ако увеличите фотографията на устройството вътре в пирамидата и погледнете диаграмата, която в миналото е била оповестена на уеб страницата на откривателя, ще видите очертание на медни тръби и две бобини. Всичко това е обвързвано с тялото на пирамидата. Може би това е резонансна верига или искрова пролука. А тялото на пирамидата е антена, като в детекторен правоприемник.

 Електричество от пирамида. Технологията на Томас Травегер

В последна сметка никой няма да каже, че детекторният правоприемник не работи без акумулатори. Работи, в младостта си го събирах персонално.

Но устройството на Томас Травегер създава доста по-високи равнища на електричество. Модификации на неговите устройства, наречени: v6, v12, v14. Очевидно класификацията се основава на напрежението. Видео от демонстрации на устройството:

Изобретателят имаше уеб страница ( http://www.trt-biopower.at). Но откакто разгласи, че вложител е купил комплекса от него, затвори обекта и плана. По-късно Томас се появи на англоезичен конгрес и в началото показа информация. Но по-късно стопирах и това.

Вероятно го е сполетяла същата орис като другите откриватели.

Патентите или разработките се изкупуват и не им е разрешено да се развиват. Кабелната енергийна промишленост и нейното лоби управляват пазара. Но това е единствено мое съмнение. Не съм си писал с изобретателя и не знам всичко.

Оцелели са копия от неговите изявления, преведени от други откриватели. Ето някои от тях,  6V и 12V.

Има преобразуватели на сила с отворена верига, които работят с успеваемост, по-голяма от 100% (да не се бърка с ефективност). Например такива системи включват термопомпи за отопление и климатизация. Те употребяват няколко пъти по-малко електрическа енергия, в сравнение с създават на топлота или мраз. Използвам тази термопомпа към този момент две години, мога да го потвърдя на процедура. Средният COP (коефициент на преобразуване) за отоплителния сезон е три. Но те въпреки всичко употребяват електричество, не се зареждат независимо.

Въпреки че има преобразуватели на топлинна сила от океанска вода

(OTEC технология) със самозахранване. Също по този начин се основава на топлинен мотор и турбина с ниско налягане. Но генерираната от тях сила е задоволителна и за ползване на трети страни.

Ако безгоривните генератори (FTG) работят, те работят като преобразуватели в системи с отворена верига. Те би трябвало да вземат сила отнякъде. Може би от източник, за който физиката към момента не знае. Или не знаем всичко за честотния резонанс. Мислите ли, че има генератори на електричество без гориво, които работят на други физически правила?

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР