Прочетете 11-те признака, че може да сте обучаващ се ангел

...
Прочетете 11-те признака, че може да сте обучаващ се ангел
Коментари Харесай

Просвещението

Прочетете 11-те признака, че може да сте учащ се ангел на Земята. Изпълнете се със мощ и следвайте своя път.

Чувствали ли сте се различен/на от тълпата? Смятате ли, че преживявате събития, които имат някаква необяснима причина или генезис?

Жадни сте за нови познания и се чувствате разнообразни от другите
 11 признака, че може да сте учащ се ангел на Земята
Вие сте надълбоко уверени, че животът има по-дълбок смисъл от това просто да живеете елементарен животЕдин ден се чувстваш добре, чувстваш Живот и Светлина. А на идващия ден сте тъжни и нямате силиДокато вашите другари живеят в положение, в което не си задават никакви въпроси, вие се питате: „ Кой е по-щастлив? Те или аз?

Искате да сте прави и обективни. Ти си мощен.. Понякога прекалено много, от време на време по-малко.

Усещате променчивост и разкол. Винаги си мислите, че виновността е ваша или виновността на други хора и не разбирате за какво се чувствате по този начин.
 11 признака, че може да сте учащ се ангел на Земята
Може да се почувствате разочаровани от неща, които са се случили в света или живота ви и нищо не ви дава възприятие на задоволство в всекидневието ви.Вие сте прекомерно чувствителни. Започвате да виждате знаци или улики и последователно стартирате да разбирате и виждате същинските планове на хората или посланието зад думите.

Събуждате се измежду нощ или денем постоянно виждате едни и същи номера: 111, 333, 555 и така нататък

Искате да се измененията и да станете по-добри хора и да помагате на другите. Когато получите всички тези знаци, това значи, че сте в някакво посвещение. Че си подготвен да получиш знание…да познаеш Бог.

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР