Какво са представлявали генетичните лаборатории в древността? Днес ще говорим

...
Какво са представлявали генетичните лаборатории в древността? Днес ще говорим
Коментари Харесай

Просвещението

Какво са представлявали генетичните лаборатории в древността? Днес ще приказваме за това какъв е бил светът преди потопа. Стотици екстрасенси, контактьори, медиуми и откриватели са говорили по този въпрос. Като цяло, съпоставяйки обстоятелствата от техните истории, може да се сформира една обща картина. Това беше в действителност магически свят. Например откривателят на митовете Александър Колтипин е сигурен, че в миналото, преди хиляди години, на Земята е имало освен хора, само че и други форми на рационален живот – гноми, джуджета, елфи и представители на други раси.

Всичко на Земята се направлявало от основатели или богове, както е по-удобно да ги назовем. Има ехтене от тази истина даже в Библията. „ И Господ сътвори по собствен облик и подобие… “ – тези редове в действителност значат, че е имало раса от механически напреднали същества, които благодарение на генетични опити са основали разнообразни биологични типове.

Всъщност имало доста по-древни генетични настройки. Към днешна дата са известни пет. Това е храмът на Артемида, лабиринтът на Минотавъра на Крит, лабораторията на боговете на върха на Тепуи, планината Кайлаш, а най-голямата се намира в Антарктида. Ще ви разкажем повече за всеки от тях. Да стартираме с главното –

 Генетичните лаборатории на древността

Тук, съгласно легендата, са живели богове и полубогове, чиято цел е била да основат многообразие от биологични форми на живот. И по този начин, на нашата планета се появили по-низши рационални същества – хора плъхове, хора гущери, водни хора, харпии, кентаври, хора от блатото, минотаври и други. Всъщност имаше хиляди типове, само че множеството се оказали неспособни да живеят.

Въпреки това, описаните нагоре мутанти са се популяризирали в Европа и Азия. Така че преди потопа е било изцяло допустимо да срещнете тези същества, до момента в който се разхождате из провинцията. Някои от тези мутанти са оживели след потопа, да вземем за пример русалки, феи, дракони, които са били следени в разнообразни елементи на света през 17-19 век. Цивилизацията на боговете (високоразвити генетици) работи няколко века, с цел да сътвори свръхчовеци, само че както виждаме, опитите им не дадоха стремежи резултат.

Руски откриватели, ръководени от Ернст Мулдашев, посетиха тази удивителна конструкция. За първи път видяха, че подземието наподобява на някакво техническо устройство. Освен това проходите към центъра бяха построени по този начин, че човек да не може да се промъкне оттова. Има диря за тази детайлност в митовете.

За да стигнем доникъде на лабиринта, било належащо да отделим душата от тялото и да се промъкнем до мястото, където във физическата обвивка беше неразрешено да се стига. Има догадка, че в средата е имало генетична конфигурация, която разрешава смяна на тялото посредством постигане до центъра. Първоначално тя работела за положителното, създавала красиви птици и животни, само че по-късно върху нея било наложено проклинание (прекодирано) и почнали да се появяват изроди, химери и страховити мутанти. Ето за какво било решено да се изключи и с цел да не може никой да стигне до него, вътре беше сложено най-свирепото страшилище – минотавърът.

 Генетичните лаборатории на древността

Учени от Венецуела едвам неотдавна посетили няколко тепуи.

Това са невероятни трапезни планини, по върховете на които има плоски плата, покрити с гори. Тези екосистеми са се развили настрана от останалия свят. Първият от тях се е образувал преди 140-160 милиона години. Тоест от тези далечни времена еволюцията е тръгнала там.

Докато изследвали един от хълмовете, откривателите разкрили мистериозна поляна, покрита със сребрист прашец. Изненадващо, цялата тази област била осеяна с кости на огромно многообразие от животни. Възрастта им се оказа десетки хиляди години. Според едно мнение там са провеждани генетични опити, защото в костите са открити следи от смесена ДНК.

Така в реброто са открити както гени на плъх, по този начин и на куче. А в черепа, принадлежал на птица, са открити гени от жаба, змия и райска птица. Всичко това предполагало, че в древността там е имало генетична лаборатория на създатели.

Уникално място, където се акумулират потоците от енергоинформационното поле на Земята. Монасите от Тибет имат вяра, че някъде там може да се отвори портал към именитата Шамбала, страната на велики мъдреци и необикновено познание. Освен това точно тук стените на паралелните светове изтъняват и духове, същества, призраци и други проявления на други светове проникват в нашата действителност.

 Генетичните лаборатории на древността

За да не се наруши хармонията и салдото в нашата действителност, във високите елементи на Тибет представители на лемурийската цивилизация сътвориха апаратура за основаване на живот. Тя водела записи на всички живи същества и същества и попълвала биологичните Ин и Ян. Ако имало повече химери и мутанти в света, тогава бяха създадени благи, интелигентни създания. И назад. Нарушаването на хармонията в двете направления може да докара до колапс и злополука.

Със сигурност в миналото сте чували за преадамитите. Това са висши същества, които са пристигнали на Земята преди стотици хиляди години. През това време тяхната цивилизация съумява да издигне технократично общество на обособен, тогава към момента преуспяващ остров. И започнаха да си основават плебеи – на половина хора, на половина животни.

Първоначално това не предизвиквало безпокойствие измежду другите поданици на Земята. Но когато мащабите станали колосални, на нашата планета избухнала война. Пустини, великански кратери, наводнени континенти – всичко това е доказателство за тази злополука. Поради това климатът се трансформирал, самата майка природа, с цел да резервира живота на Земята, отмила някои страни с гигантска вълна, някои паднали в бездната по време на земетресение, някои се озовали под многокилометров пласт лед.

 Генетичните лаборатории на древността

Споменаването за това е непокътнато в античните епоси и легенди.

Предупреждение за цялото човечество се съдържа в индийските трактати. „ Човек в никакъв случай не би трябвало да приближава равнището си до Създателите. Озовавайки се на една и съща висота с тях, такова алчно и зло създание сигурно ще желае да остане там единствено и ще се опита да смъкна Създателите.

Това обръщение се отнася до обстоятелството, че Създателят ни е основал по Свой облик и сходство. Тоест човек е роден вследствие на генетични опити. Сега хората основават биологични форми на живот изкуствено. Има мнение, че тъкмо това значи да се доближите до Създателя. Това значи, че когато хората стартират всеобщо изкуствено да създават живи същества, биологичната естетика в света ще бъде нарушена. И тогава майката природа още веднъж ще стартира да измива небрежните хора от лицето си.

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР